05 / 05 / 2024

Bodrum gayrimenkul ihalesi

Bodrum gayrimenkul ihalesi

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yahşi Mahallesi, Turunçluk Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 12 milyon 37 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kızılağaç Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 3 milyon 361 bin 856 TL bedel ile icradadan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 11.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 11 milyon 499 bin 963 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi 6 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihi açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsası ile ilgili merak edilenler...

Bodrum gayrimenkul ihalesi Haberi

Bodrum gayrimenkul ihalesi

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yahşi Mahallesi, Turunçluk Mevkii'nde yer alan gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 12 milyon 37 bin 780 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı : MUĞLA İli, BODRUM İlçesi, YAHŞİ Mah. TURUNÇLUK Mev. 126 ADA, 2 PARSEL sayılı, İÇİNDE TEK KATLI BİNA OLAN TARLA niteliğindeki taşınmaz.

Önemli Özellikleri : Satışa konu taşınmaz, Bodrum-Turgutreis Karayolundan Hortma Kavşağından ayrılan ve Ortakent sahiline inen Hortma Caddesi üzerinde yer almakta olup, taşınmazın diğer cephesi Yahşi sokağa cepheli konumdadır. Mahallinde yapılan incelemede; taşınmazın etrafının taş duvar ile çevrili olduğu, içerisinde konut amaçlı inşaatlara başlandığı, bazı temellerin açıldığı, parsel teraslama şeklinde duvarların yapıldığı, 2 adet binanın temel ve zemin kat kolonlarının betonarme olarak yapıldığı, zemin kat taş duvarlara başlandığı,...