03 / 05 / 2024

Bodrum Havalimanı ihalesine en yüksek teklifi kim verdi

Bodrum Havalimanı ihalesine en yüksek teklifi kim verdi

MİLAS - Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon Avro ile TAV Havalimanları Holding verdi. İhalenin açık artırma bölümü, 281 milyon Avro+KDV ile başladı...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine 27 firma katıldı! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metrosu'nun ihalesi TBMM'de!

Gayrettepe İstanbul Yeni Havalimanı Metro İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Kanal İstanbul'daki 'cinsel yaşam' iddiası Bodrum Havalimanı'nı hatırlattı!

Gazeteci Yavuz Donat, gündeme gelen "Kanal İstanbul'un yapılması erkeklerin cinsel yaşamını etkiler" iddiasını yıllar önceki Bodrum Havalimanı için ortaya atılan iddialara benzetti....

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Almanlar İstanbul'da havalimanı yatırımı için fırsat kolluyor!

6 yıl önce İstanbul Havalimanı’nın ihalesine katılan Alman Fraport’ın ‘İstanbul’ ümidi bitmedi. Şirketin Türkiye operasyonunun başına atanan Bilgihan Yılmaz, "Almanlar İstanbul’da fırsat kolluyor" diye konuştu.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

Bodrum Havalimanı ihalesine en yüksek teklifi kim verdi Haberi

Bodrum Havalimanı ihalesine en yüksek teklifi kim verdi

MİLAS - Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon Avro ile TAV Havalimanları Holding verdi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nde yapılan ihalede, Komisyon Başkanı Zafer Topuz, 4 teklifin de şartnameye uygun olduğunun tespit edildiğini belirterek, açık artırma oturumunu başlattı, ihalenin açık artırma bölümü, 281 milyon Avro+KDV ile başladı. Firmaların karşılıklı artırımlarıyla geçen 81. turun ardından Astaldi-Romairport-Göçay ihaleden çekildi. 3 firma arasında devam eden açık artırmada, 85. turda YDA İnşaat da ihaleden çekildiğini açıkladı, iki firma arasında devam eden ihalenin 105. turunda, TAV Havalimanları Holding'in 717 milyon Avro'luk teklifi üzerine, FraportIC İçtaş ihaleden çekildi. Böylece Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde en yüksek teklifi, 717 milyon Avro+KDV ile TAV Havalimanları Holding vermiş...