05 / 05 / 2024

bodrum konutları

bodrum konutları

Turizmden sonra konutta atak yaptı Yerli ve yabancı turistin gözdesi Bodrum, gayrimenkul sektöründe de gelişiyor, İstanbul'a alternatif arayan inşaat firmaları bölgeye yöneldi.

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

TOKİ Muğla Bodrum 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Bodrum’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Bodrum’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Bodrum sosyal konut projesi

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Nef Yalıkavak Bodrum Konutları!

Nef Yalıkavak projesi üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Yalıkavak Evleri için ön talep toplanıyor...

Nihat Öztürk'ten Bodrum'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'daki ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmak için TOKİ konutlarını hayata geçireceklerini söyledi.

Alican Değer: Bodrum bu kadar yoğun yapılanmayı kaldıramaz!

Yeni Birlik Gazetesi yazarı Alican Değer bugünkü yazısında Bodrum'da yoğun şekilde inşa edilen konutları ele aldı. İşte Değer'in o yazısı...

Elysium Miramar Bodrum Ofton fiyatlar!

Elysium Miramar Bodrum Ofton fiyatları 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Elysium Miramar Bodrum'da konutlar oturuma hazır...

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2018'de açılacak!

Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çağlar, 2 yıl önce Yokuşbaşı Swissotel Residences Bodrum Hill projesine başladıklarını söylüyor. Söz konusu otelin 2018 yazında açması ve konutların da 2017 yazında teslim edilmesi planlanıyor.

Esen 11 Torbalı Konutları paraşütlerle tanıtılacak!

Esen Proje firmasının İzmir Torbalı’da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları, Bodrum’da mini paraşütlerle tanıtılacak. Esen 11 Torbalı’nın tanıtım broşürünün olduğu pro-paraşütler, izleyenlere “Gökten kâr yağıyor” dedirtecek.

bodrum konutları Haberi

bodrum konutları

Turizmden sonra konutta atak yaptı Yerli ve yabancı turistin gözdesi Bodrum, gayrimenkul sektöründe de gelişiyor, İstanbul'a alternatif arayan inşaat firmaları bölgeye yöneldi, markalı konut oranı yüzde 10'a çıktı, fiyatlar 5 yılda yüzde 100'e varan artış gördü. Şirketler de yeni yatırımlar için harekete geçti İstanbul dışında yatırım fırsatları arayan gayrimenkul firmaları, Bodrum'u mesken tuttu. Lüks otel markalarının yer aldığı, marinanın faaliyete geçtiği, dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, konutun da tatil beldelerindeki merkezi oldu. İnşaat firmaları bir biri ardına merkezden Giındoğan'a, Yalıkavak'tan Güınbet'e Tilkicik Koyu'ndan İçmeler Koyu'na kadar her yerde villa ve otel projeleri geliştirmeye başladı. Bodrum'da artık yerli turistin yanı sıra Rus, Arap ve Azeri yatırımcıların ilgi odağı olan içerisinde markalı otel ve...