27 / 04 / 2024

Bodrum Kültür Park nerede inşa edilecek

Bodrum Kültür Park nerede inşa edilecek

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Esenyurt Belediyesi'nden Van'a kültür ve yaşam merkezi!

Van'da İstanbul'un Esenyurt Belediyesinin "Kardeş Belediyecilik Projesi" kapsamında yaptıracağı kültür ve yaşam merkezi ile parkın temeli atıldı

Bodrum Kültür Park nerede inşa edilecek Haberi

Bodrum Kültür Park nerede inşa edilecek


En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi. 


SANATSAL FAALİYETLER 

Bodrum'un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini yansıtmak için hazırlanan Bodrum Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a sunuldu. Maket Şehir yöneticilerinden Kenan Temizel.  "Projede Bodrum'un tarihi ve kültürel değerlerinin minyatürleri yer alıyor.  Alan içerisinde yönetim binası, kafeterya, ziyaretçilerin ve çocukların eğlenebileceği ortamlar olacak. Ayrıca sanat çadırları ile sanatsal faaliyetler de ziyaretçilere sunulacak" dedi. 


ANTİK TİYATRO BİLE VAR

Başkan Mehmet Kocadon ise şunları söyledi: "Myndos Kapısından tutun da sanayi sitemizin altındaki hipodrom ve antik tiyatromuza kadar birçok eseri, sergileme imkanımız olacak. Turistler, tek tek gezme fırsatı bulamadığı eserleri birarada görme şansını...