06 / 05 / 2024

bodrum kumbahçe eski mezar

bodrum kumbahçe eski mezar

Bodrum Kumbahçe Mahallesi Şalvarağa Tepesi'nde yapılan çevre düzenleme çalışmaları sırasında 1800 yıllık mezar bulundu...

Voyage Bodrum 10 yıllığına kiraya veriliyor! Bodrum Belediyesi duyurdu! 

Bodrum Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan 5 yıldızlı Voyage Bodrum'u 10 sene süreyle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk Bodrum'a yerleşti!

Bir süredir Bodrum'daki yazlık evlerinde yaşayan oyuncu Özge Özpirinçci ve sevgilisi Burak Yamantürk, Bodrum Bitez'e yerleşme kararı aldı. 

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Jean reklamlarında oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, kazandığını emlağa yatırdı. Bodrum'da eşi Başak Dizer için 12 milyon TL'ye ev aldı.

Bodrum'da 30 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bodrum 1. İcra Dairesi, Bodrum İlçe, 360 Ada, 13 Parsel, Ortakent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

bodrum kumbahçe eski mezar Haberi

bodrum kumbahçe eski mezar
Belediye ve bir inşaat firması tarafından Bodrum Kumbahçe Mahallesi Şalvarağa Tepesi'nde yürütülen çevre düzenleme çalışmaları esnasında 1800 yıllık bir mezar bulundu. Roma Dönemi'ne ait iki odalı mezarın, soylu bir kişiye ait olduğu tahmin ediliyor. Mezarda yapılan araştırmalarda bir adet altın yaprak parçası bulundu. Ayrıca mezarın soyulduğu da iddia...