06 / 05 / 2024

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali açılış töreni gerçekleşti!

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali açılış törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım katıldı

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Fahiş konut kiraları özel ve kamu çalışanlarını taşınmaya zorluyor!

Bodrum'da konut kiraları çalışanların aldığı ücretlerin üzerinde seyrediyor. Fiyatlar, üç sene içerisinde 10 kat yükseldi. Özel ve kamu çalışanlarının terk etmeye başladığı Bodrum’da iş dünyasını, işçi bulamama problemini gündeme getiriyor...

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan anlaşma ile ilçede yaşayan vatandaşlar, emlak gayrimenkullerin rayiç bedellerini kolay bir şekilde öğrenebilecek. 

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Birleşik Gayrimenkul Yalıkavak projesi için düğmeye bastı!

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'un son dönemlerde en popüler ilçesi Yalıkavak'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı...

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali Haberi

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.


THY resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada,  şöyle denildi:


" Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Ancak dış hatlardan aktarmalı olarak gelen yolcularımıza, kapatılan terminalin yanındaki Genel Havacılık Terminali hizmet veriyor. Havalimanındaki gümrük uygulamalarımız eskisi gibi devam ediyor.


31 Mart 2017 tarihine kadar bu havalimanından gerçekleştirilecek dış hat seferimiz bulunmuyor. Seyahatlerinin devamında dış hatlara uçacak yolcularımız uçuşlarıyla ilgili işlemlerini iç hatlar terminalinden yaptırabilirler.


Dış hatlardan aktarmalı olarak Milas-Bodrum Havalimanı'na seyahat eden yolcularımızı karşılayacak yakınlarının Genel Havacılık Terminali'ne ulaşmaları gerekiyor. Yolcu yakınları, geçici olarak hizmet veren bu terminale tabelaları takip ederek ya da yolcu servislerini kullanarak ulaşabilirler.


Dış hatlar terminalinin kapatılması ve geçici terminalin kullanılması hakkında daha...