02 / 05 / 2024

bodrum Murat Karabaş

bodrum Murat Karabaş

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Atrius Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atrius Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karabaş tarafından kuruldu.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Bodrum'da imara açılan 1 milyon metrekarelik alan için tepki!

Bodrum'da toplam 1 milyon 102 bin 306 metrekarelik alanın imara açılmasıyla ilgili tepkiler sürüyor. MUÇEP Eşsözcüsü Umay Karabaş, meslek örgütleri ve STL'larla hukuki girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Bitez AK-TUR Sitesi sakinleri de, ortak bir mücadele platformunda birlikte hareket etme çağrı

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Bodrum'da mühürlenen inşaatlar yeniden mi başladı?

Bodrum'da geçen yıl imara aykırılıkları nedeniyle mühürlenen 1611 konut ve 4 otel projesi mühürlenmişti. İçlerinde ünlü firmaların da olduğu inşaatlarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceleme yapmıştı...

Bodrum'da imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yerinde incelediği imara aykırılıklarla ilgili yıkımlar devam ediyor.

Bodrum'daki konut projelerine yıkım denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hafta sonu Bodrum’a kaçak yapı denetimine gidecek. Kurum, firmaların projelerinde yer alan kaçak yapıları yıkıp yıkmadığını denetleyecek.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Bodrum’da 8 projeye mühür!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum koylarındaki inşaatları tek tek inceledi. Bölgedeki 8 şantiye imara aykırılıkları nedeniyle mühürlendi. Bakan Kurum, “Firmalara 1 ay süre vereceğiz. Kaçak inşaatları yıkmazlarsa biz yıkacağız” dedi.

bodrum Murat Karabaş Haberi

bodrum Murat Karabaş

Cenazeyi teslim alan Karabaş'ın amcasının oğlu Deniz Karabaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Milli atletin en büyük hayalinin beden eğitimi öğretmenliği yapmak olduğunu belirten Karabaş, "Atletizmde önemli başarılar elde etti ama en büyük hayali üniversiteyi bitirip beden eğitimi öğretmeni olmaktı. İstediği bölümden geçen yıl mezun oldu. Bu yıl da KPSS'ye girdi ve atama bekliyordu. Hayaline ulaşamadan aramızdan ayrıldı. Çok üzgünüz" dedi.


Murat Karabaş'ın bir ay önce tanıştığı bir bayanla nişanlandığını anlatan Karabaş, "Maddi durumu iyi değildi. İnşaatta çalışıp bir ay sonra düğün yapacaktı. Üniversite eğitimi sırasında da yaz tatillerinde inşaatlarda çalışıyordu. Para biriktirip üniversitede okudu. Tek hayali öğretmen olmaktı ama olmadı" diye konuştu.


Ortakent-Yahşi beldesindeki okul binasında temel izolasyonu yapılırken meydana gelen göçükte işçilerden 24 yaşındaki Murat Karabaş...