09 / 05 / 2024

Bodrum Nurol Kültür Merkezi son durum

Bodrum Nurol Kültür Merkezi son durum

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Göktepe Mevkii, N18-C-24-A-1-C pafta, 1050 ada, 1 no'lu parselde yer alan Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Malatya Yazıhan'a kültür merkezi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yazıhan İlçesine bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere toplam 1.760 metrekare kapalı alana sahip 3 katlı bir kültür merkezi yapmayı planlıyor.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Mehmet Kocadon Bodrum Kültür Park projesini anlattı!

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kültür park hakkında bilgi verdi..

Bodrum Kültür Park projesi 35 dönüm alan üzerinde inşa edilecek!

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi.

Bodrum'a Kültür Park müjdesi!

Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a sunuldu. Maket Şehir Yöneticileri Kenan Temizel ve Veysel Kerim Temizel tarafından gerçekleştirilen sunumda, hazırlanan proje anlatıldı.

Çekmeköy kültür merkezinin temeli atıldı!

Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi kültür merkezinin temeli, törenle atıldı. Bir bodrum, bir zemin ve 5 normal kattan oluşacak kültür merkezinin inşaat alanı 4 bin 500 metrekare olacak.

Dilovası Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Dilovası Kültür Merkezi, Dilovası için cazibe merkezi olacak. Yapının otopark olarak kullanılacak bodrum 1 katı ile anfi salonun yer aldığı bodrum 2’inci ve zemin kat kaba inşaatı tamamlandı.

Bodrum Nurol Kültür Merkezi son durum Haberi

Bodrum Nurol Kültür Merkezi son durum

Bodrum Belediyesi tarafından, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmekte olan yenileme çalışmalarında sona gelindi. Bodrum Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği ve baştan sona yenilenen kültür merkezi daha modern bir hal kazanırken, kulisler genişletildi ve sahneye olan geçişi kolaylaştırıldı. Kültür merkezinin sahne genişletilirken salon kapasitesi de artırıldı. İnce işçiliklerin tamamlanmasının ardından kültür merkezinin açılışı yapılacak.