17 / 05 / 2024

Bodrum OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi

Bodrum OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bodrum OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nde bulunan gayrimenkullere ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Ticaret Bakanlığı duyurdu! Bayram alışverişinde fahiş fiyatla mücadele sürecek!

Ticaret Bakanlığı, Kurban Bayramı alışverişlerinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla Türkiye genelindeki denetimlerini sürdürürken şikayetleri de mercek altına aldı.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101 ile Akbank’tan 2 hafta süreli bir kampanya geldi. Buna göre Axess ile yapılacak 750 TL’lik alışverişte hediye verilecek.

E-ticaret ile alışveriş yapanların sayısı 2 milyarı aştı! Online alışverişe doymuyoruz

Online alışverişin vazgeçilmez olduğu bu günlerde internetten alışveriş yapan kişilerin sayısını 2 milyarı aştığı açıklandı. İşte detaylar…

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

İnternetten alışveriş yapanlara vergi şoku! Yurt dışı alışverişlerinde yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor!  

1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren yurt dışından alışverişlere yeni düzenleme geliyor. Peki yeni düzenleme ile neler değişecek? 1 Mayıs tarihinden itibaren yurt dışı alışverişlerinde hangi düzenlemelerle karşılaşacağız? İşte ayrıntılar...

Nurol GYO OASİS AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO portföyünde yer alan OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi projesi bünyesindeki bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Bodrum OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi Haberi

Bodrum OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle:


OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi - Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, GöktepeMevkii, 16 pafta, 29 ada, 83 no'lu parselde kayıtlı bağımsız bölümler ile 87 no'lu parselde kayıtlı bağımsız bölümlere ilişkin değerleme raporu aşağıda yer almaktadır. 


Değerleme raporu için