30 / 04 / 2024

Bodrum Ofisi açıldımı

Bodrum Ofisi açıldımı

Muğla ’nın Bodrum ilçesi, Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova ’da ’ Bodrum Tanıtım Ofisi ’ açıldı.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Bodrum Ofisi açıldımı Haberi

Bodrum Ofisi açıldımı

Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrum.com.ru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da Bodrum Tanıtım Ofisi’nin açılışı yapıldı. Spektr İş Merkezi’nde bulunan ofisin açılışı öncesi tören düzenlendi.



Törene; Kaplan Danışmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık şirketinin sahibi Engin Kaplan, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başta olmak üzere Bodrum’dan ve Moskova’dan turizmciler katıldı.



Kaplan Danısmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık’ın sahibi Engin Kaplan ve BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, yaptıkları açılış...