04 / 05 / 2024

bodrum otel sektörü

bodrum otel sektörü

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Vadeli banka faizleri ve döviz artışı inşaat sektörünü vurdu!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da yapı sektörü zor zamanlardan geçiyor. Özellikle mega projelerde, konut satışları neredeyse yarı yarıya azaldı. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan sektör temsilcileri, çözüm için konut kredilerine erişime işaret ediyor

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Doğalgaz, Bodrum’da gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi!

Doğalgazın Bodrum için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, “Bodrum uzun zamandır doğalgazın gelmesini bekliyordu" dedi.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Koronavirüs Bodrum gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını tüm dünyada yayılırken, ticaretten ekonomiye, gayrimenkulden inşaata birçok sektörü de etkiliyor. ERA Life Bodrum Brokeri Burcu Güngör Tezal, Covid-19 salgınının Bodrum gayrimenkul sektörüne etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

Kissebükü'ndeki otel yatırımı mecliste!

Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

bodrum otel sektörü Haberi

bodrum otel sektörü

Geçmişin balıkçı kasabası olan Bodrum, D-Marina'dan Palmarina'ya kadar marinalann verdiği rüzgarın ardından Mandarin, Jumeriah ve son olarak da Banyan Tree'ye kadar dünyaca ünlü otel markalarının üssü oldu. Yerli-yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelen Bodrum'da üretilen lüks villa ve rezidans projeleri de otel hizmeti veren yapılarıyla öne çıkıyor. Bu durum da son yıllarda bölgede geliştirilen ve geliştirilmesi planlanan otel sayısını anırdı. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar Bodrum'un çeşitli bölgelerinde Seba İnşaat'tan NePe kadar 14 markalı konut üreticisinin 21 yeni otel projesi planlama ve üretim aşamasında. Proje sayısının artmasında, lüks eğlence mekanları ile dünya sosyetesinin de uğrak yeri olmaya başlayan Bodrum'a olan talebin giderek yükselmesi etkili oluyor. 



BODRUM'UN YÜKSELİŞİ 

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Bodrum'da yer alan villa projelerinin sayısının son...