27 / 04 / 2024

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi nerede

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi nerede

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Bodrumin projesi, Bodrum'da Ortakent Yahşi mevkiinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Bodrumin projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Özel okullarda deprem isyanı: Veliler binaların depreme dayanıklı olmadığını iddia etti!

İstanbul'da çocukları özel bir eğitim kurumunda eğitim gören veliler İTÜ İnşaat Fakültesi'nin kolejin binalarının riskli olduğunu ve güçlendirilmesi gerektiğine yönelik rapor hazırladığını öne sürerek, yönetimden çözüm bulmasını istedi.

Özel okullardan deprem bölgesindeki hem çocuklar hem de velilere müjdeli haber! Büyük kampanya başlatıldı!

Depremin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için adeta birbiri ile yarışırken çok sevindiren bir destek haberi de özel okullardan geldi. Yaşanan felaket sonrası harekete geçen özel okullar, sadece çocukları değil, büyükleri de çok sevindiren bir kampanyaya imza attı.

Özel okullara yapılan devasa zamlar öğrencileri okulsuz bıraktı! Binlerce öğrenci okulu bırakmak zorunda kaldı!

Özel okulların eğitim dışı hizmetlere yaptıkları astronomik zamlara aileler daha fazla dayanamadı. Veliler çocuklarını özel okuldan alırken, düşük ücret alan öğretmenler ise işten ayrıldı.

Özel okullara fahiş ücret ödeyen veliler dikkat! Fazla parayı böyle geri alacaksınız!

Çocuklarını özel okullarda okutan ailelerin çilesi bitmek bilmiyor. Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından zam oranı açıklanmamasına rağmen, fiyatları aşırı yükselten özel okullar, şimdi de haksız zamlar karşısında sesini yükselten aileleri hedef alıyor. Ancak her şeye rağmen, ödediğiniz fazla

Çocuklar size müjdem var! Karne hediyeleriniz Arçelik'ten!20 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Oliz'e özel karne coşkusu! Çocuklar bu habere çok sevinecek. Bir çok kampanyalı ürün sepetinize indirimli girecek. İşte haberin detayları

Anne babalar isyanda! Özel okullarda o kalem cep yakıyor!

Velilerin önemli bir bölümü bütçelerini zorlayarak çocuklarını daha iyi eğitim almaları için özel okullara gönderirken, özel okula ayrılan çeşitli kalemlerdeki masraflar ise aileleri zorluyor. Son olarak okulda yemek fiyatları ise uğradığı zamla dudak uçuklattı.

Veliler dikkat! Bekleyişiniz sona erdi! Özel okullardaki zam oranı açıklandı!

Çocuklarını özel okullarda okutan velilerin kafasındaki soru işaretleri nihayet giderildi ve günlerdir merak edilen, ‘özel okul zamları ne kadar olacak?’ sorusu yanıt buldu.

Özel okullara zam ne kadar olacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çocuklarını özel öğretim kurumlarında okutan velilerin merakla bekledeği ‘zam’ konusunda açıklamalarda bulundu. Ancak Bakan Mahmut Özer, merak edilen bu soru için oran değil, tarih verdi.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi nerede Haberi

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi nerede


Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi tarafından açılan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür - Sanat - Yaşam Merkezi, öğrencilerini ağırlamaya başladı. Örgün eğitim sistemi içerisinde, 23 yaşından sonra eğitim görme imkanı bulamayan engelli öğrenciler için hazırlanan merkezi ziyaret eden Başkan Kocadon’a; Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Ünal, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Yaşam Merkezinin eğitmenlerinden Emrah Özkan, Bodrum Halk Eğitim Merkezi sınıf öğretmeni Seylan Aydoğmuş,  el sanatları öğretmeni Sultan Filiz Karaboğa ile merkezin kurulmasında öncülük eden gönüllü veliler eşik etti. Ziyarette Başkan Kocadon, özel çocuklarla yakından ilgilenerek yaptıkları el sanatları çalışmalarını inceledi. Ayrıca öğrencilerin durumları...