12 / 05 / 2024

Bodrum Şehirlerarası Otogarı

Bodrum Şehirlerarası Otogarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yasa gereği devredilen Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Bodrum Otogarı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün inşaatı süren Bodrum Otogarı'nı inceledi. Gürün, 70 milyon TL'ye mal olacak otogarın yüzde 40'ının tamamlandığını açıkladı.

Bodrum otogarı 2020'de hizmete açılacak! 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 74 milyon liralık yatırımla Bodrum ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceledi.

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Buca ile Otogar arası 10 dakikaya düşecek!

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı 24.8 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını ve 15 yıl süreyle işletmesini ihale ediyor. 16 Şubat'ta gerçekleşecek ihalenin bedeli 24 milyon 899 bin 430 TL olarak belirlendi.

Muğla Menteşe Otogarı için start verildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi’ne yeni ve modern şehirlerarası Otogar yapımı için çalışmalara başladı.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Bodrum Şehirlerarası Otogarı Haberi

Bodrum Şehirlerarası Otogarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne yasa gereği devredilen Bodrum Şehirlerarası Otogarının işletmesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak. Devri gerçekleşen Bodrum Otogarında karayolu ile taşımacılık faaliyetleri yapan otobüs firmaları, minibüs kooperatifleri ve esnaflar hizmet veriyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bodrum Otogarı yasa gereği Büyükşehir Belediyemize devredildi. Büyükşehir Belediyesi olarak yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan diğer otogarlarda yürüttüğümüz tüm çalışmaları Bodrum Otogarında da yapacağız. Bodrum Belediyesi tarafından verilen kaliteli hizmetleri devam ettirerek vatandaşlarımızın ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı yaşamaması için ekiplerimiz ile birlikte mesai saati gözetmeden çalışmaya devam...