27 / 04 / 2024

Bodrum\'da Yangın

Bodrum\'da Yangın

Bodrum'da inşaat malzemeleri satan bir yapı markette çıkan yangın, 2 yangın söndürme uçağı ve 1 yangın söndürme helikopterin de müdahalesiyle söndürülebildi

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Bodrum'da villa ve konut talebi katlandı: Kiralık villa fiyatları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi! 

Bodrum'da villaların kiraları 7 milyon TL'ye kadar yükseldi. Peki yükselişin sebepleri neler? 

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Kamuya ait binalarda yangın merdiveni şart!

Kamuya açık yüksek katlı binalarda, yangın merdiveni ile ilgili yasal düzenleme bulunmasına rağmen, inşaat aşamasında bu önemli ayrıntıya dikkat edilmiyor. Kamuya ait çok katlı birçok binada da yangın merdiveni yok.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Gürkan Uygun Bodrum'daki mekanını yeniliyor!

Gürkan Uygun da Bodrum’da mekanını yeni sezona hazırlıyor.Sandalyeleri tamir eden, kumaşlarını yenileyen Uygun’un mekan içinde bulunan ağacın süslemelerine engel olan kuru dallarını ağaca çıkarak testereyle kendisi kesti.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürüyor.

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Zorlu Center'da yangın!

Beşiktaş'ta yer alan Zorlu Center 'ın 1'inci Blok'taki kulesinin 17'inci katında bulunan inşaat halindeki bir rezidansta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bodrum\'da Yangın Haberi

Bodrum\'da Yangın

Turgutreis-Bodrum karayolu Beylikkırlar mevkisinde inşaat malzemeleri satan ve akaryakıt istasyonuna yaklaşık 50 metre mesafedeki yapı markette, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Yangına Milas Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 2 yangın söndürme uçağı ve 1 yangın söndürme helikopteri ile çok sayıda itfaiye ekibince müdahale edildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün de olay yerine gelerek çalışmaları takip etti. 


Çok sayıda polis ekibi, çevrede güvenlik tedbiri aldı. Yaralanan olma ihtimaline karşı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yangın nedeniyle Turgutreis-Bodrum karayolu da bir süre trafiğe kapatıldı. Yol, daha sonra tek şeritten ulaşıma açıldı. 


Bu arada yangının çıktığı yapı marketin çevresindeki işyerleri de güvenlik nedeniyle boşaltıldı. Yangında dumandan etkilenen 1'i itfaiye eri 3 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan yangında...