30 / 04 / 2024

Bodrumu ruslara tanıtacak proje

Bodrumu ruslara tanıtacak proje

BODRUM 'DA, ruble nedeniyle rezervasyon yapmayan Rus turist ve yatırımcıyı çekebilmek amacıyla önümüzdeki Cuma günü çalıştay düzenlenecek. Proje, BOTAV tarafından desteklenecek.

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

Yeni Mac Pro ve Mac Mini geliyor! Teknoloji devi Apple 2023’e merhaba dedi! Apple 5 yeni bilgisayar tanıtacak!

Teknoloji devi Apple, yeni bilgisayar modellerini mart ayında düzenleyeceği bir etkinlik ile tanıtacağını duyurdu. İşte yeni Apple bilgisayarları…

Dorçe, IDEF21'de prefabrik yapılarını tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe başarılı projeler hayata geçiren Dorçe IDEF’21'de uluslararası ziyaretçilere ürünlerini tanıtacak.

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Mesa Demirbükü ve Mesa Orman projeleri golf etkinliğinde tanıtılacak!

Mesa Kemer Country Golf Kulübü'nde düzenleyeceği etkinlikte yeni projelerini tanıtacak. Mesa'nın düzenlediği etkinlik 3 gün boyunca devam edecek.

Cotton Box Denizli'yi dünyaya tanıtacak!

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Hasanoğlu MIPIM’de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenecek MIPIM’e katılıyor. Fuarda, Hasanoğlu Şirketler Grubu 2019 yılında hayata geçireceği dört yeni projesinin tanıtımını yapacak.

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

Bodrumu ruslara tanıtacak proje Haberi

Bodrumu ruslara tanıtacak proje

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından desteklenen, 14 Rus ve Türk turizmcinin ortaklaşa düzenlediği tanıtım hazırlıkları kapsamında Vaş Bodrum (Bodrum Sizin) sloganıyla 'Bodrum'u Rusya'da ve Rusça Konuşan Ülkelerde Tanıtma' adlı çalıştay...