29 / 07 / 2024

Boeing eğitim girişimi

Boeing eğitim girişimi

Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve de Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ile yürütülecek olan programlar, kompozit malzemeler ve de uçak bakımı konusunda yetenekler geliştirilmesine katkı sağlayacak...

Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Tüm sınıflarda müfredat değişimi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kabine toplantısının arakasından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, tüm sınıflarda okutulan derslerde müfredat değişikliği yapacaklarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Medicana, eğitim sektörüne giriyor!

Medicana Sağlık Grubu, 2017’yi yüzde 15 büyüme ve 700 milyon TL ciroyla kapatmaya hazırlanıyor. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, “Yeni eğitim yılma birkaç okulla giriş yapacağız” dedi.

Abbas Güçlü: Yeni eğitim sistemi emlak fiyatlarını artırır!

Liseye girişte TEOG'un yerini alacak Mahalli Yerleştirme Sistemi'ni değerlendiren Gazeteci Abbas Güçlü, yeni eğitim sisteminin emlak fiyatlarını da artıracağını ifade etti. 

Kuzey Girişim Gayrimenkul Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Girişim Gayrimenkul Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kazım Hakan Kırımlı tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak sektörü darbe girişimi sonrası yükseldi!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında emlak sektörünün darbe girişimi sonrası tepkilerini ve yükselişini anlattı. İşte o haber...

Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Başakşehir’de Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Başakşehir Ticaret ve Eğitim Portalı’nda teslimler başladı.

Kuleli Askeri Lisesi eğitim merkezi olacak!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okulların tarihi binalarının ne yapılacağına ilişkin bir süredir yürütülen çalışmada son aşamaya gelindi. Kuleli Askeri Lisesi'nin Boğaz kenarındaki tarihi binası eğitim amaçlı kullanılacak.

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Boeing eğitim girişimi Haberi

Boeing eğitim girişimi

Boeing, Selçuk Anadolu Teknik Lisesi ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ile yürüteceği iki yeni eğitim projesinin başlayacağını duyurdu. Bu programlar ile Boeing, öğrencileri eğiterek ve temel yetenekler geliştirmelerini sağlayarak, Türkiye’nin havacılık sektörünün büyümesine katkıda bulunma alanındaki desteğini bir kez daha vurguluyor.

Boeing’in İzmir Selçuk Anadolu Teknik Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’ne yaptığı bağış, 16-19 yaş grubundaki 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine uçak bakımı konusunda uygulamalı eğitim verilecek olan bir mekanik atölyesi kurulumunda kullanılacak. 

Boeing’in Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile yürüteceği program kapsamında ise kompozit malzemelerin üretimi, tamiri ve test edilmesi için gerekli malzeme ve cihazların sağlanması ile Kompozit Laboratuarı’nın geliştirilmesine destek sağlanacak.

Boeing’in Türkiye ve Kuzey Afrika Başkanı Bernard J. Dunn, “Bugünün öğrencilerinin, Türkiye’nin geleceği olduğu bilinciyle, havacılık sektöründe hızlı...