05 / 05 / 2024

boğazdaki evleri

boğazdaki evleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde konuştu. Erdoğan, Boğaz yasasının yeniden ele alınması, çıkartılması gerektiğini söyledi.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

İstanbul’da tam 400 bin ‘hayalet konut’ var! Ev sahipleri evleri boş tutup kira zamlarını bekliyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırından memnun olmayan ve piyasanın yükselmesini bekleyen konut sahipleri konutlarını boş tutmaya başladı. Çin ve bazı Arap ülke vatandaşlarının da hem tatil bir hem kâr satışı için evlerini kiralamadığı, boş tutulan 'hayalet evlerin' yeni zammı tetiklediği belirtildi.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Boş evlere vergi talebi!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında boş evleri ve kira fiyatlarını kaleme aldı.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Öğrenci şehirlerinde evler boş kaldı, kiralar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle öğrenci evleri de boş kaldı...

Kim Kardashian ve Kanye West evleri ayırıyor iddiası!

2014'te evlenen Kim Kardashian ile Kanye West evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Çift boşanma kararı vermedi fakat evleri ayırıyor...

Boğazdaki yalılar yeni sahiplerini bekliyor!

Boğazın incileri olan milyonlarca lira değerindeki yalılar yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yaklaşık 20 yalı satışta...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

Kanal İstanbul ile boğazdaki risk sona erecek!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkları, İstanbul Boğazı'nı tehdit eden seviyelere geldi. Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte boğazdaki risk de sona erecek.

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

boğazdaki evleri Haberi

boğazdaki evleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Şehircilik Şurası'nda konuşuyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Afrika ziyaretiyle ilgili, "Önümüzdeki dönemde bir yandan FETÖ'nün oradaki tahribatlarını giderecek, hem de yeni ve çok sağlam temellerle adımlarımızı hep birlikte atacağız. 'Biz bu kadarını bilmiyorduk' diyorlar. Belgeleri, her şeyi önlerine koyunca 'Gereğini yapacağız' demeye başladılar." dedi.


Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:


"Bakıyorsun ki o güzelim Boğaz'da aman ya Rabbim, 5, 6, 7 kat binalar. Nerede bunlar? Ön görünümde. Niye? Kararlı bir duruş sergilenmediği için bunlar oluyor. Şimdi bununla ilgili çok ciddi bir Boğaz yasasının yeniden ele alınması, çıkartılması lazım. Bunun için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın kararlı bir adım atması gerekiyor, hükümetimizin kararlı bir adım atması gerekiyor. Bunu sıfırlayalım demiyorum. İnşaatların Boğaz'da yapılmasından da yanayım. Bu...