19 / 05 / 2024

Boğaziçi Endüstri İnşaat adres

Boğaziçi Endüstri İnşaat adres

Boğaziçi Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Engin Taşkın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Saygem Endüstri İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygem Endüstri İnşaat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Sayğın tarafından kuruldu.

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emg Endüstri İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güneş tarafından kuruldu.

Boğaziçi Endüstri İnşaat adres Haberi

Boğaziçi Endüstri İnşaat adres

Boğaziçi Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Engin Taşkın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Boğaziçi Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik,elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek.Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler,  okul, hastane, hava meydanları, limanlar,sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve...