02 / 05 / 2024

Boğaziçi Köprüsü trafiğe açık mı

Boğaziçi Köprüsü trafiğe açık mı

Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarının da aralarında olduğu 18 birimin temsilcisi, olumsuz bir durumda bölgedeki ekipleri uyararak, anında müdahaleyi sağlıyor.

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

Osmangazi Köprüsü gerçeği!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugün köşesinde "yeter söz milletin" bölümüne yer verdi. İşte Yalçın Bayer'in "Osmangazi Köprüsü gerçeği" başlıklı yazsı...

İlber Ortaylı'dan Körfez Geçiş Köprüsü'ne isim önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan İlber Ortaylı bugünkü yazısında restorasyon çalışmalarından bahsetti. Ortaylı, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne ''Evliya Çelebi'' ismi konulmasını önerdi.

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

3. Köprü ve Körfez Geçiş Köprüsü ücretleri yeniden düzenlenecek!

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü hizmete girdiğinde belirlenen geçiş ücretleri, dolar kuru üzerinden belirli periyotlarda yeniden düzenlenecek. Peki Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Körfez Geçiş Köprüsü'nde ücretler nasıl şekillencek ?

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek!

Dünyanın en büyük asma köprüleri arasında 4'üncü olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün ilk tabliyesi 15 Ocak'ta yerleştirilecek. Toplam 87 tabliyenin yerleştirileceği köprüde işlemlerin şubat sonunda tamamlanarak trafiğe açılması bekleniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde ilginç tabela!

Geçtiğimiz haftalarda iki gencin 3. Boğaz Köprüsü şantiyesine girerek köprü ayaklarındaki vinç üzerinde, ardından da bir iş merkezinin çatısında selfie çektirmeleri İzmit Körfez Geçiş köprüsü şantiyesindeki iş güvenlik uzmanlarını harekete geçirdi.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Boğaziçi Köprüsü trafiğe açık mı Haberi

Boğaziçi Köprüsü trafiğe açık mı

Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarının da aralarında olduğu 18 birimin temsilcisi, olumsuz bir durumda bölgedeki ekipleri uyararak, anında müdahaleyi sağlıyor.


Kentte gece başlayan kar yağışı Anadolu yakasından sonra Avrupa yakasında da etkisini gösteriyor. Avcılar, Kağıthane,  Küçükçekmece, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Bağcılar'da tipi şeklinde kar yağışı görülüyor. 


Şehir, ana arterler, kavşaklar, meydanlar, TEM ve D-100 karayolu gibi önemli yerlere konulan 614 kamerayla AKOM'dan izleniyor.


AFAD, İSKİ, İETT, İGDAŞ, İSFALT, BEDAŞ ve AYEDAŞ ile Zabıta Daire Başkanlığı, Trafik Müdürlüğü, Sağlık Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Beyaz Masa, Yol Bakım Daire Başkanlığı, İtfaiye, Atık Yönetim Müdürlüğü, Şehir Hatları, Karayolları ve  İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin de görev yaptığı AKOM'daki birim temsilcileri,kar yağışı nedeniyle yaşanan herhangi bir olumsuzluğu anında takip...