05 / 05 / 2024

Boğaziçi satılık arsa

Boğaziçi satılık arsa

1935 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü, Kuruçeşme'de deniz kenarında bulunan iki parça arsayı kapalı zarf usulüyle satışa çıkarmış. Satılacak arsalardan 3 bin 533 metrekarelik olanının değeri 12 bin 306 liraymış.

2005 yılında Kandilli'de 83.000 metrekarelik arsa satışa sunulacakmış!

2005 yılında TMSF, Boğaziçi Görünüm ve Etkilenme Bölgesi'nde yer alan 83 bin metrekarelik, sit alanı, arsayı satışa çıkaracakmış. Konut izni olmayan Kandilli'deki arsa için 15 milyon lira muhammen bedel belirlenmiş.

Martta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 2024 yılı Mart ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Mart ayında konut arayanların yüzde 45’i kiralık yüzde 55’i satılık konut aradı

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Çiğli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Sasalı Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 220 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

Boğaziçi satılık arsa Haberi

Boğaziçi satılık arsa

SATILIK


   Boğaziçi'nin en değerli ve şerefli yerinde bugün kömür depoları olarak kirada bulunan iki parça arsa 


İstanbul Evkaf Direktörlüğü'nden:


   Yukarıda kıymet, emlak ve harita numaraları yazılı olan ve 119 No.lı yalıdan ayrılmış bulunan Kuruçeşme'de bir yanı tramvay caddesi bir yanı deniz ve bugün kömür depoları olarak kullanılan iki parça arsa ayrı ayrı satılmak üzere 22/10/935 günlemeçinden başlayarak kapalı zarf usulüyle arttırmaya çıkarılmıştır. Üstermesi 7/11/935 günlemeçine rastlayan Perşembe günü saat 15'de İstanbul Vakıflar Direktörlüğü komisyonunda yapılacaktır. İstekliler arttırma ve eksiltme yasası uyarınca biçilmiş değerlerinin yüzde yedi buçuğu nispetinde pey paralarıyla teklif mektuplarını muhtevi zarflarını belli saatten evvel komisyona vermeleri şartlarını öğrenmek isteyenlerin her gün Mahlulat Kalemi'ne gelmeleri. (6573)


(1999 yılında Reşat Altın 9 liraya satılıyormuş.)


Akşam 26 Teşrinievvel...