02 / 05 / 2024

Boğaziçi yalı fiyatları

Boğaziçi yalı fiyatları

İstanbul Boğazı'nın özel yapılarından Zeki Paşa Yalısı'nın 1981 yılında satışı için İngilizce ve Arapça broşür bastırılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalın Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli le Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Şubesi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

1936 yılında Boğaziçi'ne rağbet artmış!

1936 yılında Boğaz'a olan rağbetin azalmasıyla Şirketi Hayriye'nin bilet fiyatlarını indirmesi, Boğaziçi'ne olan rağbeti tekrardan arttırmış. Yeni bina sayısının da çoğaldığı Boğaziçi'nde inşaatlar daha çok Rumeli Yakası'nda çoğalmış.

1936 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'ne özel broşür bastırmış!

1936 yılında Boğaziçi'ni canlandırmaya çalışan Şirketi Hayriye, Boğaziçi'nde sayfiye kiralamak isteyen İstanbullular için broşür bastırmış. Basılan broşür, yalı ve köşklerin fiyatını, adresini ve özelliklerini gösteriyormuş.

1990 yılında Boğaziçi'ndeki villa ve konak fiyatlarında gerileme görülmüş!

1990 yılında İstanbul Boğazı'ndaki yalı ve konak fiyatları ''eskisi gibi talep olmayınca'' son 6 ayda 25-50 arasında düşmüş. Boğaziçi kıyılarında fiyatı 1 milyar liradan başlayan yapılarda bulunmaktaymış.

Boğaziçi yalı fiyatları Haberi

Boğaziçi yalı fiyatları

Zeki Paşa Yalısı, 1981 yılında ilan yoluyla 650 milyon liraya satışa çıkarılmış. Satışı Arap ülkelerine duyurabilmek için de Arapça broşür bastırılmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; yalı, 205 bin varil petrol parasına, 7 milyon 200 bin dolara satılacakmış.


Haberin devamı için...