03 / 05 / 2024

Boğaziçinde villa

Boğaziçinde villa

1989 yılında İstanbul Boğazı'nda inşa edilen villalara alıcı çıkmıyormuş. İstanbul'da zenginden çok, Boğaz'a villa yapılması villalara talebi azaltmış. İnşası devam eden bin 335 villayı satabilmek için firmalar büyük kampanya başlatmışlar.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin sit alanı statüsü değiştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün 8 Eylül tarihinde açıkladığı karara göre, yeşil alan içinde bulunan Boğaziçi Üniversitesi ve yakın çevresi doğal sit alanının statüsünde değişiklik yapıldı.

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile; Boğaziçi Nazım Planına göre çizilen krokide etkilenme bölgesi sınırları içinde kalan Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesinin etkilenme bölgesi dışına çıkarılması öngörülüyor.

Kahramanmaraş Boğaziçi Bulvarı asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklarının artmasıyla beraber başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde olan Boğaziçi Bulvarı’nda asfalt çalışmaları başladı.

1944 yılında Boğaziçi'nde 7.000 liraya köşk!

1944 yılında Boğaziçi'nin Anadolu sahilinde 13 dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 7 bin liraya satılacakmış. Arazisinde bin ağaç bulunan köşkün senelik 800 lira getirisi varmış.

Kayseri Boğaziçi Vilları'nda 2.1 milyon TL'ye icradan 2 villa!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesinde 540,00 metrekarelik oturum alanına sahip Boğaziçi Villaları'nda 2 villa, Kayseri 1.İcra Dairesi tarafından 2 milyon 183 bin 823 TL'ye satışa çıkarılıyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde peşinatsız villa fırsatı!

308 evin bulunduğu Boğaziçi Evleri, Milas havaalanına 17 km, Bodruma ise sadece 23,5 km uzaklıkta. Projenin gerçekleştirildiği Boğaziçi bölgesinin özellikleriyse saymakla bitmez.

1990 yılında Boğaziçi'ndeki villa ve konak fiyatlarında gerileme görülmüş!

1990 yılında İstanbul Boğazı'ndaki yalı ve konak fiyatları ''eskisi gibi talep olmayınca'' son 6 ayda 25-50 arasında düşmüş. Boğaziçi kıyılarında fiyatı 1 milyar liradan başlayan yapılarda bulunmaktaymış.

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü Cumhuriyet'in 50. yıldönümünde hizmete girecekmiş!

1971 yılında inşası devam eden bin 560 metre uzunluğunda, 33 metre genişliğinde olacak olan Boğaziçi Köprüsü, Cumhuriyetin kuruluşunun 50. yıldönümüne yetişecekmiş. Aynı yıl köprünün ayakları 85 metreye ulaşmış...

Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi hizmete girdi!

İçinde kadınlar ve erkekler için 2 havuz, konferans ve spor salonları ile kafe, restoran ve seyir terasının bulunduğu Boğaziçi Yaşam Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından hizmete açıldı.

Boğaziçi Aktaş Evleri 'nde 558 bin liraya! Krediye uygun!

Boğaziçi Aktaş Evleri 'nde yer alan konutların fiyatları 558 bin TL ile 1 milyon 543 bin TL arasında değişiyor, projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Boğaziçinde villa Haberi

Boğaziçinde villa



İstanbul, Beyrut olmadı villalar elde kaldı


   İSTANBUL Boğazı'nda inşa edilen villalara da artık alıcı çıkmıyor. Boğaz'a karşı villa yapan inşaat firmaları, satışları canlandırabilmek için, bir yandan büyük reklam kampanyalarını başlatırken, diğer yandan da fiyatlarında yüzde 30'a varan indirime gidiyor. Buna rağmen, satış fiyatı 400 milyon lira ile 1 milyar lira arasında değişen villalara olan talep durdu.


   Bebek'te emlakçı Hüseyin Songül, ''Son iki yıldır, İstanbul'daki zenginden çok, Boğaz'a villa yapıldı. Bunlar da zaten alacaklarını aldılar. Artık talep, 50 milyon ile 100 milyon arasındaki dairelere oluyor'' dedi.

   

   BOĞAZ'A 1335 VİLLA: Şu anda, Boğaz'da toplam 66 kişi ya da kuruluş,...