10 / 06 / 2024

boğazkale turizm

boğazkale turizm

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi. Davette konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Turizmin ilçede gelişmesi için ellerinden gelen film katkıyı sunmaya hazırız. " dedi.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıboğa Restorasyon Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Arıboğa ve HB Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Besa'dan Bodrum The Bo Viera hakkında açıklama!

Besa Marin Turizm İşletmeleri,inşaat çalışmaları devam eden  Bodrum The Bo Viera projesinde izinsiz ve ruhsatsız olarak inşaata devam edildiği yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Boğaziçi Tozcaner Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Tozcaner Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat İri tarafından kuruldu.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

boğazkale turizm Haberi

boğazkale turizm

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Çorum îl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık ve vatandaşlar katıldı. 


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 11 avın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. 


Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Boğazkale'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle Türkiye'nin ve dünyanın önemli kültür merkezlerinden birisi olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin bazı ülkeler gibi petrol ve doğal gaz gibi kaynaklarının...