28 / 07 / 2024

boğazkalede turizm gelişecek mi

boğazkalede turizm gelişecek mi

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi. Davette konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Turizmin ilçede gelişmesi için ellerinden gelen film katkıyı sunmaya hazırız. " dedi.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Mechel Gayrimenkul Geliştirme Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mechel Gayrimenkul Geliştirme Turizm Sanayi Ticaret Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Imron Mırzoev tarafından kuruldu.

boğazkalede turizm gelişecek mi Haberi

boğazkalede turizm gelişecek mi

Boğazkale Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İşbir, TOKİ Finansal Daire Başkanı Ayhan Karaca, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti Çorum îl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık ve vatandaşlar katıldı. 


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 11 avın sultanı Ramazan ayında düzenlediğimiz bu yemeklerle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor. 


Dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Boğazkale'nin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerlerle Türkiye'nin ve dünyanın önemli kültür merkezlerinden birisi olduğunu söyledi. 


Türkiye'nin bazı ülkeler gibi petrol ve doğal gaz gibi kaynaklarının...