16 / 06 / 2024

Boğazkesen Fetih Camii

Boğazkesen Fetih Camii

Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Camii'nin inşaatı tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi caminin tekrar ibadete açılacağını müjdeledi.

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Boğa Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Said Boğazkesen tarafından kuruldu.

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çam Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

Hasankeyf’te tarihi çarşı boşaltıldı! Çarşı yıkılıyor!

Tarihi Hasankeyf’te 610 yıllık Er-Rızk Camii’nin ‘taşınması’ için tarihi çarşının esnafına, çarşıyı boşaltmaları için verilen süre önceki akşam saat 18.00’da sona eTarihi çarşının yıkımına dün başlandı. Batman ile Hasankeyf’i bir birine bağlayan eski yol da trafiğe kapandı...

Boğazkesen Köprüsü restore edilmezse yok olacak!

Tokat Erbaa'da bir bölümü Bizans İmparatorluğu, bir bölümüyse Selçuklu Devleti zamanında yapılan ve yıllar içinde tahribata uğrayan tarihi Boğazkesen Köprüsü için restorasyon projesi hazırlandı.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Çamlıca Camii'ne 220 metrelik Fetih Suresi!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Çamlıca Camii'nde yeni bir rekora imza atıldı. Cami için 220 metre boyunca Fetih Suresi hazırlandı.

İstanbul'un ilk camisi hizmete açıldı!

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'da yaptırdığı ilk cami Rumeli Hisarı'ndaki mescit, Boğazkesen Fetih Mescidi adıyla restore edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mescidin açılışını gerçekleştirdi.

Bodrum Kalesi Fetih Camii Bakanlık'tan onay bekliyor!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri, Bodrum Kalesi Kanuni Sultan Süleyman Fetih Camii'nin müzeden yeniden camiye dönüştürülmesi için bakanlıktan karar çıkması halinde süratle ibadete açılması için hazır olduklarını bildirdiler.

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Fetih Camii neden ibadete açılmıyor?

Bodrum’un fethi anısına Kanuni Sultan Süleyman Fetih Camii adıyla kiliseden Camiye çevrilen ecdat yadigârı, tıpkı Ayasofya Camii gibi boynu bükük, yeniden ibadete açılacağı günü bekliyor.

Boğazkesen Mescidi'nin inşaatı Eylül'de bitecek!

Rumeli Hisarı'ndaki mescidin inşaatında sona gelindi Rumeli Hisarı içinde yeniden ihya edilen fethin ilk camisi Boğazkesen Mescidi'nin inşaatında sona gelindi, mescidin gövde ve iç inşaatı tamamlandı.

Boğazkesen Fetih Camii Haberi

Boğazkesen Fetih Camii

Rumeli Hisarı'nda sadece minaresi kalan Boğazkesen Fetih Camii'nin inşaatı tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi caminin tekrar ibadete açılacağını müjdeledi.


Açık hava tiyatrosu olarak kullanılan Rumeli Hisarı'ndaki Boğazkesen Fetih Camii'nin inşaatı tamamlanarak ibadete hazır hale getirildi.


AÇILIŞ AĞUSTOS AYINDA


Yaklaşık 1.5 milyon liraya mal olan caminin ağustos ayı içinde açılacağı...