17 / 05 / 2024

Boğazray projesi bitiş tarihi

Boğazray projesi bitiş tarihi

İstanbul'da Marmaray' a kardeş geliyor. İncirli - Söğütlüçeşme arasında yapılacak 28 km'lik metro hattı, Boğaz'ın altından geçerek iki kıtayı birbirine bağlayacak. Hattın etüt çalışmaları 2015'te tamamlanacak.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

The BO Viera nerede?

The BO Viera nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The BO Viera projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

The Bo Viera'nın imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümleri yıkıldı!

Muğla Bodrum'da inşaatı durdurulan 365 villa ve 80 odalı oteli içeren 'The Bo Viera Projesi'nin imara ve yapı ruhsatına aykırı bölümlerinin yıkım işlemi tamamlandı... 

Bodrum’daki The Bo Viera projesi devam edecek!

Bodrum'da 154 bin metrekare arazide hayata geçirilen tartışmalı proje The Bo Viera için yargı devam kararı verdi. Açılan davada kamu yararı olmadığı için yürütmeyi durdurma kararı verilmişti. Karar iptal edildi. 

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılışa hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Ankara Boğazı yeniden ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, kamuoyunda "Kanal Ankara" olarak da bilinen Ankara Boğazı Projesi"ni yenidenihale edeceklerini bildirdi.

Boğazray projesi bitiş tarihi Haberi

Boğazray projesi bitiş tarihi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Bakırköy-İncirli’den Kadıköy- Söğütlüçeşme’ye uzanacak 28 kilometrelik metro hattı için, danışmanlık hizmeti ihalesiyle, yeni bir etüt çalışması başlattı. İkinci bir Marmaray olması planlanan proje, metrobüsle paralel olacak. Metronun iki yaka arasında tıpkı Marmaray gibi Boğaz’ın altından tüp geçitle geçmesi düşünülüyor. 20 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan ihaleye, yeterli tecrübeye sahip adaylar, teklif vermek üzere ön yeterlilik başvurusuna davet edildi.


GÜZERGÂH ETÜDÜ HAZIRLANACAK


Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler, ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak kısa liste oluşturulacak. Teklif vermeye davet edileceklerin katılımıyla “belli istekliler arasında” usulü ile ihale yapılacak. Yaklaşık 28 kilometre uzunluğundaki yeni metro hattı projelerinin hazırlanması işinin süresi ise 365 gün. Metro hattı için belirlenen koridorda mevcut ve gelecekteki yolculuk talepleri de...