15 / 05 / 2024

Bolaman Irmağı

Bolaman Irmağı

Çevre Düzenleme Projesi kapsamında, Bolaman Irmağı’nın kenarında zemini baskı betonla kaplı yürüyüş parkurları oluşturuldu. Bolaman Irmağı’nın çehresi değiştirdi.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Tarihi Hazinedaroğlu Konağı müzeye dönüşüyor!

Ordu'da Bolaman Kalesi kalıntılarının üzerine 18. yüzyılda yapılan Hazinedaroğlu Konağı, yörede bulunan yaşama sahip eserlerin bulunacağı kent müzesine dönecek.

Ordu Belediyesi'nden yeni yaşam merkezi projesi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Civil Irmağı’nın denizle birleştiği Mostar Köprüsü ve mahmuzların bulunduğu alanda yeni bir yaşam merkezi ve restoran projesi hayata geçirilecek. Projelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Karayip'te vatandaşlığa kasırga indirimi!

Birçok insan özellikle Avrupa ülkelerinde vatandaşlık hakkı kazanmak için çeşitli bedeller ödüyor. Kimi gayrimenkul alıyor, kimi yatırım yapıyor. En kolay vatandaşlık hakkı veren Karayipler'de Irma kasırgası sonrasında vatandaşlık maliyetlerinde indirim yapıldı...

ABD'de bekleyen konut satışları geriledi!

ABD'de bekleyen konut satışları Irma ve Harvey kasırgalarının da etkisiyle Ağustos ayında beklentilerin üzerinde düşüş yaşandı.

Donald Trump'ın evi kasırgayı atlattı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Saint Martin Adası'ndaki malikânesi, Irma kasırgasından hafif hasarlı kurtuldu.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

ABD'deki Irma Kasırgası 30 bin Türk'ü mağdur etti!

Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Miami'den ev alan beyaz Türklere kötü haber!

Bir felaket gibi gelen ve saatte 295 kilometre hızla ilerleyen Irma Kasırgası, St Martin Adası ile Barbuda Adası'nı enkaza çevirdi. Kasırganın Cumartesi günü Miami'ye, Pazar günü ise Florida'ya gelmesi tahmin ediliyor.

Ordu Fatsa'daki zemin etüdü çalışmaları tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Fatsa ilçesinin Bolaman ve Yalıköy Mahalleleri’nde imar planı çalışması başlattı.

Bolaman Irmağı Haberi

Bolaman Irmağı




Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışma ile Fatsa Bolaman Irmağı’nın çehresini değiştirdi.

Vatandaşların gezip dolaşabilecekleri, rahatça temiz havayı teneffüs edebilecekleri alanların oluşturulması için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bolaman Irmağı Çevre Düzenleme Projesi’ni tamamladı. Atıl vaziyette bulunan Bolaman Irmağı ve çevresi proje ile farklı bir görünüme kavuşarak insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanına dönüştü.

YEŞİL ALANLAR VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI YAPILDI

Çevre Düzenleme Projesi kapsamında, Bolaman Irmağı’nın kenarında yeşil alanlar ve zemini baskı betonla kaplı yürüyüş parkurları oluşturuldu. Belirli noktalara, alanın dokusunu bozmayacak şekilde oturma grupları ve ahşap kapaklı çöp kovaları konuldu. Ayrıca çocukların güvenli bir şekilde eğlenebileceği zemini kauçukla kaplı oyun alanı ile insanların spor yapabileceği fitness alanı oluşturuldu.


Ordu Büyükşehir...