19 / 05 / 2024

Bölge Yapı İnşaat adresi

Bölge Yapı İnşaat adresi

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamit Zengin tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbşir Yapı İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Turan İbşir tarafından kuruldu.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andra Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cantekin Büyük, Mehmet Büyük, Muhammet Şeref ve Semih Ayaz ortaklığında kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Sny Yapı İnşaat Ve Gıda Saat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sny Yapı İnşaat Ve Gıda Saat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sunay Güngör tarafından kuruldu.

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Bürkük tarafından kuruldu.

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Myc Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yasin Bıyık tarafından kuruldu.

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Tuanay Yapı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürdal Aydemir tarafından kuruldu.

Bölge Yapı İnşaat adresi Haberi

Bölge Yapı İnşaat adresi

Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hamit Zengin tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Pendik, Çamçeşme Mahallesi'nde kuruldu.


Bölge Yapı İnşaat Taahhüt Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları...