18 / 05 / 2024

bölgeler kentsel dönüşümle mi gelişiyor

bölgeler kentsel dönüşümle mi gelişiyor

Gayrimenkul satış ve kiralama hizmeti veren Angels’ın kurucusu Meriç Yılmaz, “Evi satınca iş bitmiyor, yatırımcı ile uzun soluklu çalışıyoruz. Doğru karar için yatırımcı, danışmana teslim olmalı” diye konuştu.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da 650 bin konutun dönüştürülmesini vadediyor. Peki İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? İşte maliyet hesaplaması...

Yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? TMMOB tek tek açıkladı!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu’nun gerçekleştirdiği 5. İstanbul Kent Sempozyumu'nda yeni kentsel dönüşüm yasası da masaya yatırıldı. Peki yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? Mülkiyet hakkı ihlali yaşanır mı? 

9 bölgede kentsel dönüşüm başlatan Bursa, 10’uncu bölgeye hazırlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın depreme karşı dirençli kent haline getirilmesi için 7 ayrı bölgede kentsel dönüşüm projelerini kesintisiz devam ediyor. Başkan Aktaş, Bursa’nın birçok bölgesinde kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Kocasinan'ın kadim sorunları kentsel dönüşümle çözülüyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahallelerin kadim sorunlarını, kentsel dönüşümle çözdüklerini söyledi.

Kentsel dönüşümle şehirler yeniden yapılandırılabilir!

Türkiye bundan sonra bu kaynaklarını mutlaka kentsel dönüşüm için kullanmalı. Kentsel dönüşümle şehirler yeniden yapılandırılabilir...

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

İzmir'in 5 bölgesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in 5 ayrı bölgesinde kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ''Ege Mahallesi’ndeki Roman vatandaşların kentsel dönüşümü için projeyi hazırladık, tapularının mutabakatını aldık'' diye konuştu.

Esenler’de deprem riski kentsel dönüşümle sıfırlanacak!

İstanbul Esenler'de son sürat süren kentsel dönüşümle ilçede deprem riskinin sıfırlanması hedefleniyor

Kentsel dönüşümle evini yenileyeceklere müjde!

Yurt genelinde yaşanan depremlerin ardından tedirginlik yaşayan vatandaşlar kentsel dönüşümle evlerini yenilemek istiyor. Riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunarak yüzde 0.58 faizle konut kredisi kullandırıyor...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kocasinan'ı kentsel dönüşümle yenilediklerini söyleyen Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan'ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm bizim için en önemli çalışmalardan birisidir'' dedi.

bölgeler kentsel dönüşümle mi gelişiyor Haberi

bölgeler kentsel dönüşümle mi gelişiyor

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda oturmak için ev alanların yanı sıra yatırımcıların hareketi var. Getiri sağlamak için ev alıp kiraya veren ya da evin prim yapmasını bekleyip yeniden satışa koyanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu da, sektörde deneyimli ve güvenilir gayrimenkul danışmanlarına olan ihtiyacı artırıyor. Yaklaşık 3 ay önce kurulan ve gayrimenkul danışmanlık şirketi Angels, bu ihtiyaca cevap vermeye hazırlanıyor.

Angels Gayrimenkul’un kurucusu Meriç Yılmaz, daha önce şarkıcılık yapmış ve resimle ilgileniyor. 6 yıl önce sahnelerden ayrılan Yılmaz, gayrimenkul işine girmiş ve 2 ayrı şirkette çalıştıktan sonra 3 ay önce kendi şirketini kurmaya karar vermiş. Şu anda Kağıthane’deki ofisinde iki çalışma arkadaşıyla yatırımcılara danışmanlık yapan Yılmaz, Angels Gayrimenkul hakkında şu bilgileri verdi: “Portföyümüzde Nef projelerinin tamamı var, butik bir şekilde...