17 / 05 / 2024

bolkar dağları karagöl

bolkar dağları karagöl

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Gediktaş tarafından kuruldu.

AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanıyor. Dev projede son rötuşlar yapılıyor. 

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Bağcılar'da 2020 yılında 4 bin 450 nikah kıyıldı!

Bağcılar'da 2020 yılında  4 bin 450 çift dünya evine girdi. 2019 yılında bu rakam 5 bin 353’tü. 

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Avcılar'da 1 yıl önce mühürlenen eğik bina bir türlü yıktırılamadı!

İstanbul Avcılar'da 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatan bina bir türlü yıkılamadı...

bolkar dağları karagöl Haberi

bolkar dağları karagöl


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, doğal güzellikleriyle ünlü Bolkar Dağları'nın kış turizminde Niğde'yi şaha kaldıracağını söyledi. Vali Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl v e Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.


8 BİN METRE KAYAK PİSTİ


Bölgede 2 adet telesiyej ve 1 adet teleski olmak üzere 3 adet mekanik tesis yapılacağını açıklayan Vali Kılıç "Kış aylarında mekanik tesisler toplam 8 bin metre uzunluğundaki kayak pistine hitap edecek. Günübirlik tesisler ise yazın doğa turizmi kapsamında bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerin hizmetinde olacak" dedi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan uzmanların katılımıyla mekanik tesis güzergahları ile pist güzergahlarının belirlendiğini ifade eden Niğde Valisi, şu bilgileri verdi: 


KAR ÖLÇÜMÜ YAPILIYOR 


"Bölgeye kar ölçüm cihazı alınarak yerine montajı yapıldı....