09 / 05 / 2024

Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi ne aşamada

Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi ne aşamada

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Bolluca Stadı’nın temeli çok yakında atılıyor. Arnavutköy Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi'nin ihale çalışmaları devam ediyor. İşte Arnavutköy Bolluca Stadı'nın özellikleri...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kemal Aktaş Stadı ve Yeşilova Esnafspor Tesisleri açıldı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İldem tarafından kuruldu. 

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Mardan Stadı ve personel lojmanlarına alıcı çıkmadı!

2010 yılında Dünyanın En Lüks Oteli seçilen Mardan Palace Hotel'e ait Mardan Stadyumu'na alıcı çıkmadı. 

Atatürk Kültür Merkezi yıkılmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Donat bugünkü yazısında 19 Mayıs Stadı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın yüzde 15'i bitti!

Giresun Valisi Hasan Karahan, bölgede inşaatı süren Giresun Çotanak Arena Stadı ve bin kişilik Olimpik Yüzme Havuzu'nu inceledi. Stadın inşaatının yüzde 15'inin tamamlandığı belirtildi.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Arnavutköy Bolluca Stadı açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 7000 metrekare alan üzerine kurulu 960 seyirci kapasiteli Bolluca Stadı düzenlenen törenle açıldı.

Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi ne aşamada Haberi

Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi ne aşamada

Arnavutköy Belediyesi'nin Facebook sayfasında yer alan bir duyuruya göre Arnavutköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi'nin temeli çok yakında atılıyor. 


İhale çalışmaları devam eden Arnavutköy Bolluca Stadı ve Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yaklaşık 1350 seyirci kapasiteli kapalı portatif tribün yer alacak.