04 / 05 / 2024

Bolu Büyük Camii

Bolu Büyük Camii

Büyük Camii’nin karşısındaki 1800’lü yılların sonundan bugüne kadar geçirdiği 4 büyük depreme rağmen hiçbir hasar almadan ayakta duran 1,5 katlı 5 dükkanın yıkımı için içinde oturanlara süre verildi.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye sembol bir yapı daha kazandırdı.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı.

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması istenilen Bursa Büyük Camii için çalışmalar başladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle hayata geçirilen proje Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü içinde yer alacak.

Ordu Ulucami'ye büyükşehir dokunuşu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada kentteki Ulu Camii etrafında meydan düzenlemesi ve kapalı otopark projesi uygulayacaklarını belirtti.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde başvurular 17 Şubat'ta bitiyor!

Bolu'da TOKİ tarafından hayata geçirilen Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde ek talep toplama süresi 17 Şubat'ta bitiyor. Kalan son dükkanlar alıcılarını bekliyor.

Bolu Büyük Camii Haberi

Bolu Büyük Camii

Bolu Belediye Başkanlığı’ndan yapılan ilk tebligatta dükkanlarda oturan mülk sahiplerine ve kiracılara geçtiğimiz Cuma günü gönderilen tebligatta dükkanların boşaltılması ve yıkılması için 25’er gün süre verilirken, hemen ardından geçtiğimiz Salı günü gönderilen ikinci tebligatlarla ise kiracıların hemen boşaltmaları istenerek bunun için 1 hafta süre verildi.


Tarihi binanın yıkılmaması ve korunması için Mimarlar Odası dava açmaya hazırlanırken, Bolu Belediyesi ise binayı riskli yapı ilan edip, Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında bir an evvel yıkmaya çalışıyor.    


Bolu'nun...