23 / 05 / 2024

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesi 2016 son durumu

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesi 2016 son durumu

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Şehirde bir kilometrelik plajda gölet çevresinde yürüyüş yolları ve parklar olacak" diye konuştu.

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Marmara Park AVM'nin değeri resmen belli oldu! Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! 

2012'de Esenyurt'ta açılan ve merkezi konumuyla dikkat çeken Marmara Park AVM'nin 2022 yılsonu değeri belli oldu. Marmara Park AVM'nin piyasa değerinde büyük şok! İşte o rakam...

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

İstinye Park AVM inşaatında tartışma büyüyor!

Türkiye’nin en büyük AVM projelerinden olması planlanan İstinye Park AVM, İzmir'de yarattığı rahatsızlık artış göstererek devam ediyor.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesi 2016 son durumu Haberi

Bolu Büyüksu Park Rekreasyon projesi 2016 son durumu

Türkiye'nin en yaşanabilir 3. kenti olan Bolu'nun turizm ve spor kenti olma yönünde çalışmaları hızla sürüyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu'ya sahil getirecek projenin sonlarına gelindiğini söylüyor. Büyüksu Deresi'nin rehabilite edilerek Bolu'ya kazandırılacak olan Büyüksu Park Rekreasyon Projesi ile yakında Bolulular'm 1 km'lik bir sahili olacak. 


Bolu-Karacasu yolunda Büyüksu deresi üzerine planlanan su sporları, kürek ve kano yarışlarının yapılabileceği sahil projesi çalışmalan Ağustos ayında başladı. Proje kapsamında 140'm üzerinde gölü olan Bolu'ya, su sporlarının da yapılabileceği bir göletin yanı sıra sayfiye ve rekreasyon merkezi kazandırılacak. 


Yılmaz, Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi kapsamında oluşturulacak gölette, yüzme imkânının yanı sıra kürek ve kano gibi su sporları da yapılabileceğini söyledi. Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi ilk kez Belediye...