01 / 05 / 2024

bolu çimento Mehmet Dikmen

bolu çimento Mehmet Dikmen

Bolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yönetim Kurulu kararı ile Mehmet Dikmen Bolu Çimento' dan ayrıldı...

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Bolu'da 6 bin 932 konut satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı yazılı açıklamada, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 2016 verilerini paylaştı. Bolu'da 6 bin 932 konut satışı yapıldığı açıklandı.

Çimtaş Çimento Dağıtım Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Çimtaş Çimento Dağıtım Ve Pazarlama Anonim Şirketi 5 milyon TL ile bugün Mehmet Tarık Çağlayan imzasıyla kuruldu.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

Mehmet Ali Aydınlar çimento sektörüne giriyor!

Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar 35 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu.

bolu çimento Mehmet Dikmen Haberi

bolu çimento Mehmet Dikmen

Bolu Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 18 Kasım 2013 tarih ve 16/1 nolu Yönetim Kurulu kararı ile; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:IV No:56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliği'nde yer alan hükümler çerçevesinde oluşturulan Kurumsal Yönetim Komitesi ile Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde 27 Ağustos 2013 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile 05 Eylül 2013 tarihi itibari ile görev alan Mehmet DİKMEN'in söz konusu komitelerdeki üyeliklerinin sona erdirilmesine ve bu komitelerin görev alan diğer üyeleri ile faaliyetlerini sürdürmelerine karar...