27 / 04 / 2024

Bolu Çimento Toplantı

Bolu Çimento Toplantı

Bolu Çimento, 21 Haziran 2012 Perşembe günü olağanüstü genel kurul toplantısı yapacağını duyurdu

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Bolu Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.  Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda imar planlarıyla ilgili konuşacak.

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminde imar var!

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Bolu'da imar barışı anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen toplantıda Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından muhtarlara imar barışı önemi anlatıldı.

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

GYO ve çimentoda potansiyel var mı?

Önceki hafta 110.000’leri gören BİST, geçen hafta 106.000’lere geriledi. Bu düşüşün düzeltme hareketi olarak sınırlı kalması bekleniyor. Bu süreçte konut ile çimento hisselerindeki görünümü analiz ettik. Önerilerde Akçansa ve Bolu Çimento ile Halk GYO ve Torunlar GYO öne çıkıyor.

Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Bolu ve Sakarya'da yapılması planlanan Adapazarı RES projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart saat 14:00'da gerçekleşecek.

Elazığ'daki çimento fabrikası taşınacak!

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Çimentaş yetkililerine teklif sunulduğu ve çimento fabrikasının yerinde taşınacağı belirtildi.

Bolu'da 2017 yatırımları konuşuldu!

Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 yılı 1. dönem toplantısı, Bolu Valisi Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

Bolu Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Bolu İl Genel Meclisi’nde yeni yılın ilk toplantısı 02 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile ilgili gündem maddeleri karara bağlanacak.

Bolu Çimento orta vadeli yatırımlar için öneriliyor!

FED'in faiz artırım beklentilerinin ötelenmesi, yurtiçinde olumlu makro veriler, Eylül ayı genelinde TL cinsinden varlıklarda pozitif etki yaratacak.

Bolu Çimento Toplantı Haberi

Bolu Çimento Toplantı

Bolu Çimento Sanayii A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


2012 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve Gündemi hakkında

 

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 28.05.2012

Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü

Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : -

Tarihi : 21.06.2012

Saati : 11:00

Adresi : Yuva Köyü Çimento Fabrikası Yanı Sokak No:1 BOLU


GÜNDEM:

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ


1.Açılış, Başkanlık Divanının teşkili ve saygı duruşu,

2.Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması konusunda Başkanlık Divanı'na yetki verilmesi,

3.Esas sözleşmenin 3, 9, 10, 11, 18 ve 31'inci maddelerinin değiştirilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması,

4.Yönetim Kurulu Üye adedinin ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye adedine göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin belirlenmesi,

5.Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti,

6.Dilek,...