08 / 05 / 2024

Bolu Dağı trafiğe kapalı mı

Bolu Dağı trafiğe kapalı mı

TEM'in Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Son Dakika! İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında yarın Şişli'de Hrant Dink'in ölümünün 16. yıl dönümü nedeni ile yapılacak anma programları kapsamında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı.

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

Valilik uyardı, İstanbul 'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki hangi yollar kapalı?

İstanbul Valiliği AK Parti İl Başkanlığınca yapılan açıklamaya göre yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Büyük Filistin Mitingi" nedeni ile bazı önlemler alındı. Bu önlemler arasında yarın Avrupa yakasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar...

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul – Sultanahmet etabı kapsamında 15 Ekim Pazar günü kentte bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

Temmuz'da trafiğe 232 bin 253 yeni araç kaydedildi! 1 yılda yüzde 7.1 arttı! 

Trafiğe kayıtlı araç sayısı, Temmuz ayında geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 7,1 yükselerek 27 milyon 754 bin 948'e çıktı. 

Trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, trafiğe Haziran ayında 193 bin 688 aracın kaydı yapıldı, 2 bin 698 aracın da trafikten kaydı silindi. Böylelikle trafikteki toplam araç sayısı 190 bin 990 artış gösterdi.

Mayıs 2023'te 223 bin 541 aracın trafiğe kaydı yapıldı! Trafikteki toplam araç sayısı 220 bin 187 arttı! 

Trafiğe Mayıs ayında 223 bin 541 aracın kaydı yapılırken 3 bin 354 aracın da kaydı silindi. Bu şekilde trafikteki toplam araç sayısı Mayıs ayında 220 bin 187 yükseldi. 

Yarın bazı yollar trafiğe kapanacak! İşte detaylar!

Valilikten açıklama geldi. Ankara’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İşte detaylar!

İstanbul ve Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bugün işte bu yollar trafiğe kapatılacak!

Ankara ve İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapatılacak o yollar...

Bolu Dağı trafiğe kapalı mı Haberi

Bolu Dağı trafiğe kapalı mı


TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişindeki 1'inci viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması nedeniyle trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.


Ulaşımın durma noktasına gelmesi nedeniyle otoyolun Ankara yönünde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu, İstanbul yönünde ise trafik akışı normal seyrediyor.


D-100 karayolu Bakacak mevkisinde de zaman zaman yüksek kesimlerden yuvarlanan kar kütleleri ulaşımı aksatıyor. Ekiplerin çalışmasıyla ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor. 


Öte yandan, D-655 karayolunun Kabalak geçişinde devrilen tır sebebiyle Akçakoca yönüne araç geçişi durdu.


Ekipler, devrilen tırın kaldırılması için çalışmalarını...