17 / 05 / 2024

Bolu Dağı yoğun sis

Bolu Dağı yoğun sis

Bolu Dağı'nda yoğun sis meydana geldi. Trafik ekipleri, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüleri yakın takip, hatalı sollama, aşırı hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

Kıbrıs Gazimağusa'da konuta yoğun talep!

KKTC'nin Maraş bölgesini açmasıyla birlikte Gazimağusa’nın popülerliği arttı. Altın rengi kumsallara ve tarihi güzelliklere sahip bu tarihi limana Türkiye'den de talep yoğun. Yatırımcılar içinşehirdeki konut fiyatları Girne'ye göre daha uygun görülüyor...

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

İnşaat firmalarından Küçükçekmece'ye yoğun ilgi!

Kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Bu projelere aralarında Ağaoğlu'nun da bulunduğu markalı konut sahibi müteahhitlik firmalarının da ilgisi hayli yoğun.

Türk gayrimenkul borsasına yabancılardan yoğun ilgi!

Uluslararası arenada boy göstermeye başlayan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ, yabancı yatırımcılardan da yoğun ilgi gördü.

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Kaşmir Mavi Orkide projesine yoğun ilgi!

Kaşmir Yapı tarafından Ankara Eryaman'da inşa edilecek Kaşmir Mavi Orkide projesi satışa çıktı. Lansmana çıkan proje yoğun ilgi gördü.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Giresun Bulancak'ta TOKİ'ye yoğun talep!

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı.

Bolu Dağı yoğun sis Haberi

Bolu Dağı yoğun sis

D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.


Sabah saatlerinde sağanakla etkisini artıran sis, Bakacak ve Karanlıkdere mevkisinde ulaşımda zaman zaman aksamaya neden oluyor.


Trafik ekipleri, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düşmesi nedeniyle sürücüleri yakın takip, hatalı sollama, aşırı hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda...