07 / 05 / 2024

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, kentte bulunan emlakçıları ev kiralamak yada satın almak isteyen FETÖ üyelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Yasamada yeni dönem başladı: Erdoğan, yeni anayasaya çağırdı

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü binasının önünde yaşanan bombalı saldırı teşebbüsünün ardından TBMM'nin 28. Dönem 2. Yasama Yılına başlaması, artırılan güvenlik tedbirleriyle sağlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yasama yılı çağrısı yaptı. 

Polis Özel Harekat nasıl olunur? Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! İşte başvuru detayları

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekat için yeni dönemde alımların nasıl olacağı araştırılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Kripto para dolandırıcılarına şafak baskını!

Mersin'de, İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 23 vatandaşı yaklaşık 170 bin TL dolandırarak haksız kazanç sağladıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Haberi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, kentte bulunan emlakçıları ev kiralamak yada satın almak isteyen Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) üyelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kızılkaya, "Eğer FETÖ ev bakacaksa mutlaka size gelecektir. Uyanık olmanız ve bu konuya önem vermeniz bir çok şeyi kolaylaştıracaktır" dedi.


Kızılkaya, emniyet müdür yardımcıları ve asayiş şube müdürlüğünde görevli polislerle birlikte Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlediği toplantıda kentteki emlakçılarla bir araya geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Şube Amiri Komiser Fahrettin Bilgiç toplantıya katılanlara telefon dolandırıcılığıyla mücadele hakkında sunum yaparak dolandırıcıların 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni yöntemler kullanmaya başladığını anlattı. Bilgiç, dolandırıcıların ‘Darbe mensupları ve terör örgütü üyeleri tarafından adınıza hat çıkarıldı, adınız darbeye karıştı ve darbe listesinde’ denilerek vatandaşların aranarak dolandırılmaya çalışıldığını söyledi.


FETÖ ALTIN TEPSİYLE...