17 / 05 / 2024

bolu karacasu termal su

bolu karacasu termal su

Bolu'nun termal turizmi için önemli yerlerinden biri olan Karacasu’da yaklaşık bir aydır süren sondaj çalışmalarında sonuca ulaşıldı. Yerin 374 metre derinliğinde suyun sıcaklığı da 43 derece olarak ölçüldü...

1944 depremin izlerine rastlanıldı! O ilde fay hattının geçtiği alan imara kapatılıyor!

Bolu Karacasu’da başlatılan deprem çalışmalarında 1944 depreminin izlerine rastlandı. İzleri bulunan fay hattı, şehir planına eklenerek, belirlenen bölgeler gelecekte imara kapatılacak.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Narven Termal Sağlık Kasabası açıldı!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Narven’in Bolu ekonomisine katkısı proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak.

Eti Adstation, Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazinin ihalesini aldı!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman İşletmesine ait 53 dönüm arazinin ihalesini Muhittin Palazoğlu’ya ait olan firma aldı. Edinilen bilgiye göre Bolu Belediyesinin de girdiği ihaleye toplam 8 şirket müracaat etti.

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Bolu Belediyesi Karacasu'daki 53 bin metrekarelik araziye talip oldu!

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arsa ihalesinin kazananı belli oldu!

Bolu’nun Karacasu beldesinde Orman Bölge Müdürlüğüne ait 53.036 metrekare arazi, Kütahya Çavdarhisar Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni binaların yaptırılması karşılığında bu gün Ankara’da ihaleye çıktı.

Bolu Karacasu'daki 53 bin dönümlük arazi Ankara'da ihaleye çıkacak!

İhaleye Bolu’dan çok önemli isimler katılırken, il dışından da çok değer veren ünlü firmalar da araziyi alabilmek için seferber oldular.

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu'ya inşa ediliyor!

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Bolu’ya toplamda 250 milyon dolara mal olacak Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası kuruluyor. Narven Termal Sağlık Kasabası Bolu’nun ikinci büyük yerleşim alanı olmaya hazırlanıyor.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta hizmete girecek!

450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Bolu’da turizmi hareketlendirecek.Türkiye turizmine katkı sağlayacak olan Narven, aynı zamanda Bolu halkının da yeni istihdam alanı olacak.

Narven Termal Kasaba Bolu projesi Ideal Standard'ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven Termal Kasaba Bolu projesinin banyolarına çevreci, lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Mudurnu Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bolu Mudurnu'da tapulu arazi üzerinde inşa edilecek olan Borvo Termal Tatil Köyü'nde inşaat başlıyor. Borvo Termal Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk sahibi olunuyor.

bolu karacasu termal su Haberi

bolu karacasu termal su


Bolu’da yapılan sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi. Yapılan çalışmalar neticesinde termal su kaynağı bulundu. Bu durumun oldukça sevindirici olduğunu söyleyen İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, “Bolu’da termal turizm anlamında yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalar devam ederken, Karacasu’da yapılan sondaj çalışmasından alınan sonuç bizi çok sevindirdi. Bolumuza hayırlı olsun. Bolu turizmde adından söz ettirmeye devam edecek. Bolu, termal turizmde şahlanacak.” diye konuştu.


Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, “Karacasu’da kaplıca tesisleri önünde yapılan çalışmalarda 374 metre sondaj yapıldı. Bunun ilk 80 metresi 16 inç boru ile kapatılarak üstteki soğuk sular ayrıldı. Sonra devam edildi ve 200 metreye kadar 12,5 inçlik filtreli boru ile kapatıldı. Sonra 374 metreye kadar devam edildi. Su girişleri, 93 metreden var, 120 metreden...