05 / 05 / 2024

Bolu Manavlar Odası

Bolu Manavlar Odası

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Manavlar Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, manavları da yakından ilgilendiren dev Pazaryeri Projesi'nden bahsetti.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 3. kez talep toplanacak!

Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile BESOB işbirliği ile gerçekleşen Yeni Sanayi Sitesi’nde son 52 dükkan için 3. kez talep toplanacak.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi projesi tanıtıldı!

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve TOKİ işbirliği ile ilk etap’ta 600 dönümlük arazi üzerine yapılması planlanan Yeni Sanayi Sitesi projesi, Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantı ile esnafa tanıtıldı.

Bolu Mimarlar Odası'ndan tescilli yapı açıklaması!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan tarafından yapılan açıklama sonrası TMMOB Mimarlar Odası Bolu İli Temsilciliği tarafından bir açıklama yapıldı.

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Aylardır atıl durumda olan ve şehrinde göbeğindeki eski a yemeğin bulunduğu 4 katlı bina Ziraat Odası tarafından kiraya çıkartıldı.

Alaaddin Yılmaz Bolu Manavlar Odası'na projelerden bahsetti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Manavlar Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, manavları da yakından ilgilendiren dev Pazaryeri Projesi'nden bahsetti.

Bolu Şoförler Odası binası kentsel dönüşümle yenileniyor!

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Şoförler Odası hizmet binası, yeni hizmet binası yapılmak üzere kontrollü olarak yıkılmaya başladı. Yıkım işlemlerinin önümüzdeki haftalarda tamamlanacağı belirtildi.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin Protokolü yürürlükte!

'Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nin 20 Haziran 2011'de hazırlanan protokolünün imzalanarak yürürlüğe girdiği duyuruldu. İmzalanan projenin protokolü ile 13 Nisan Pazartesi Günü Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Mimarlar Odası ve Emin Otomotiv'den konutta yeni fikirlere ödül!

Emin Otomotiv ve TMMOB Mimarlar Odası işbirliğiyle birincisi düzenlenen ve genç mimarları hedef alan Konutta Yeni Fikirler Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.

Bebek odasının püf noktaları!

Bebek odası hazırlamak anne-baba adayları için çok zevkli olmasının yanında aynı zamanda dikkatli olunması gereken bir iş. Hem bebeğinizin huzurlu bir ortamda büyümesi hem de sizin ona rahatça bakabilmeniz için bebek odasının nasıl olması gerektiğini sizl

Kayseri Sanayi Odası, 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi!

Kayseri Sanayi Odası tarafından, kurumlar vergisi, en fazla ihracat yapan, büyük sanayi kuruluşları listesinde yer alan ve özel ödüller kategorisinde 75 sanayi kuruluşuna plaket verdi

Merve Boluğur, Kül ve Ateş dizisindeki konağın hanımı olacak!

En son Kuzey Güney'in kadrosuna katılmasıyla gündeme gelen güzel oyuncu Merve Boluğur'un iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Burak Mursaloğlu'yla tanışma hikyesi dizi senaryolarını aratmıyor.

Mimarlar Odası'ndan en iyi öğrenci evine 20 bin TL!

TMMOB Mimarlar Odası, Öğrenci Evi Ulusal Mimari Proje Fikir Yarışması düzenliyor. Yarışma ile mimarlık ve mühendislik öğrencilerinin yoğun çalışma tempolarına karşılık gelen sosyal ihtiyaçlarını karşılayan örnek bir öğrenci evi tasarımına ulaşılması amaçl

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda basın odası!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı basın odasının açılışı yapıldı. Mobilyaları TGC tarafından yaptırılan basın odasının tabelası, TGC Başkanı Erinç ile Başsavcı Çolakkadı tarafından asıldı

Bolu Manavlar Odası Haberi

Bolu Manavlar Odası

Sık sık Bolu'da bulunan sivil toplum kuruluşları ziyaret ederek sohbet eden ve isteklerini dinleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, son olarak Bolu Manavlar Odası'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Oda Başkanı Mustafa Altındal'ın ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarete Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Bolu Belediye Meclis Üyeleri Canan Akbay ve Haluk Yerlikaya ile AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Zekai Öztürk de katıldı. 


'Tek katta 40 bin m2'lik bir yapı Türkiye'de ve hatta Dünyada bir ilk olacak" 

Ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, manavları da çok yakından ilgilendiren dev Pazaryeri Projesi ile ilgili bilgiler verdi. Bolu'da yapılacak en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Pazaryeri Projesinin bittiğinde Türkiye'de hatta dünyada bir ilk olacağını söyleyen Yılmaz şöyle devam etti: "Mevcut pazaryerimiz, Ismetpaşa Caddesi'nin tamamı ve o...