27 / 04 / 2024

bolu Narven inşaatı son durum

bolu Narven inşaatı son durum

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bolu'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bolu'da okulun güçlendirme inşaatında çalışan Iraklı işçi 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Bolu spor kompleksi inşaatı tam gaz! 

Bolu Gerede'de spor kompleksinde hızla devam inşaat devam ediyor. Spor tesisi 2019-2020 sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. 

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

Bolu Gerede'ye yeni spor tesisi inşaatı!

Gerede Belediyesi tarafından halkın spor ihtiyacını karşılamak için adım atılıyor. Belediye, bölgede yeni bir spor tesisi inşaatına başladı.

Bolu'da inşaat malzemeleri çaldıkları iddia edilen şüpheliler yakalandı!

Kılıçarslan Mahallesi'nde bir inşaattan yaklaşık 15 bin lira değerinde inşaat malzemesi çalındığı bilgisi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakaladı..

Bolu'da paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı!

Bolu Karaçayır'da inşaatı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında çalışan işçiler paralarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı.

Mudurnu'da içinden telefon hattı geçen inşaat tamamlanamıyor!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden 3 katlı bina, inşaatın içinden geçen telefon hattı nedeniyle tamamlanamıyor.

bolu Narven inşaatı son durum Haberi

bolu Narven inşaatı son durum

Bolu'da yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Narven Termal Kasaba’da devam eden 1'nci etap inşaat çalışmaları kapsamında 95 dairelik blok inşaatı daha sona erdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; projenin son durumu hakkında bilgi veren Serdar Yıldız; “Projemiz her geçen gün büyümeye ve yükselmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce 1. etap inşaat çalışmalarımız kapsamında tamamlanan ve misafirlerimizin hizmetine sunulan 95 dairelik yeni blok inşaatımız ile birlikte daire sayımız 408’den 503’e yükselmiş oldu. Narven olarak geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi içerisinde bulunduğumuz yılda da yatırımlarımıza ara vermeden devam ederek çalışmalarımızı misafirlerimizin beğenisine sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl...