03 / 05 / 2024

Bolu OSB altyapı sorunları

Bolu OSB altyapı sorunları

Bolu OSB Müdürü "Büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak." dedi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bolu Dağı Tüneli uzatılacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli'nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını kaydetti. 

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Sivas'a Demirağ OSB müjdesi!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, TOBB Ekonomi Şurası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin teşvik kararnamesinin imzalanması ve altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini istedi.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi, 3.Etap 108 Adet Konut, 4 adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Yozgat Bozok OSB'de 35.2 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Yozgat Bozok Organize Sanayi Bölgesi 123 hektarlık alanına ait altyapı yapım işi, 35 milyon 220 bin TL kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Bolu OSB altyapı sorunları Haberi

Bolu OSB altyapı sorunları

Bolu OSB Müdürü Mustafa Gülen Ankara-İstanbul Karayolu'nun güneyinde, büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak. Bugün itibarıyla bölge yönetimi olarak Bolu'nun ekonomik kalkınmasında lokomotif görevi üstlenmeyi hedefliyoruz. Mevcut OSB, 51 sanayi parseli ile 73 hektarlık alana sahip. Bu alana ilave olan 74 hektar sahadan oluşan Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 35 sanayi parselinin faal duruma geçmesiyle birlikte bölgedeki istihdam oranı artacak. Bölgemizin altyapı açısından eksiği bulunmuyor. 51 sanayi tesisinden 47'si faal durumda. Dört tesis ise imalat değişikliğinden dolayı geçici bir süreliğine boşta bekliyor. Faaliyetteki firmalarda 3 bin 600 kişi istihdam ediliyor. 


10 bin kişilik istihdam hedefi 

OSB'ye ilave kısmın faal duruma geçmesiyle birlikte...