05 / 05 / 2024

Bolu Yeniçağa 2016 başvuru

Bolu Yeniçağa 2016 başvuru

Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleşecek olan Bolu Yeniçağa TOKİ projesinde 2 adet konut için başvurular başlayacak. Peki, Bolu Yeniçağa TOKİ başvurusu ne zaman?

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın! Yeni açıklama az önce geldi! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni açıklama geldi, 31 Mart'a kadar geçerli. Hemen inceleyin!..İşte ayrıntılar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar oldu! Hemen yeni açıklanan maaşlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar oldu! Hemen yeni açıklanan maaşlara bakın!

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Milyonlarca çalışan soruyor! Yemek kartları hakkında yeni açıklama!

Yemek kartlarına dair yeni bir açıklama yapıldı. Milyonlarca çalışan yemek kartlarının marketlerde geçip geçmeyeceğini araştırıyor. İşte detaylar!

Altın 1.450 TL olacak diyen İslam Memiş'ten yeni açıklama! Yeni tahmini böyle açıkladı! Hemen bakın!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik yeni tahminler ileri sürdü. Altındaki fiyat yükselişine dönük yatırımcıyı heyecanlandıran açıklamalar yapan Memiş, "Ons altın henüz bu işe dahil olmadı" dedi.

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bakan Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Altın fiyatlarında sert düşüş! İslam Memiş yeni yol haritasını açıkladı

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...

Bolu Yeniçağa 2016 başvuru Haberi

Bolu Yeniçağa 2016 başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Yeniçağa Belediye Projesi kapsamında yer alan 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa Belediye Projesindeki konutların başvuruları  T.C Ziraat Bankası A.Ş Yeniçağa Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Bolu Yeniçağa TOKİ başvurusu ne zaman?

Bolu Yeniçağa  TOKİ projesinde başvurular; 11 Temmuz – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın Yeniçağa Şubesi tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için