05 / 05 / 2024

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi 24 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Yeniçağa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Yeniçağa 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Aliağa Belediyesi 16 bin 96 metrekarelik arsa satıyor!

İzmir ili Aliağa Belediyesi, İzmir ili, Aliağa ilçesi, Yeni Mahalle Mevkii, 575 ada 37 parselde yer alan boş arsayı 64 milyon 358 bin 440 TL'ye satıyor...

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden rezidans iddiasına yanıt!

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın, "İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘Restore edeceğiz’ diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı” iddiasına belediyeden yanıt geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, iddiaları yalanladı.

GYODER, İNDER ve KONUTDER'den imar planına yeni açıklama!

GYODER, İNDER ve KONUTDER yeni "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği”ne ilişkin ortak görüşlerini dile getiren yeni açıklama yaptı. Yeni açıklamada tespit edilen bu sorunların en kısa sürede giderileceğine olan inançlarını belirttiler.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Yeniçağ Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Şimşek ve Metin Çiçek ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nden Nilüfer'e imar ziyareti!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi heyeti Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, stratejik plan, imar uygulamaları ve proje çalışmaları hakkında bilgi edindi.

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, ilk yardım eğitim merkezi açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi Haberi

Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesi kapsamında yer alan 227 adet konutun kura çekimi düzenleniyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi  24 Temmuz 2015 tarihinde saat 14.00'de gerçekleşecek. Bolu Yeniçağa belediyesi TOKİ kura çekimi Şehir Stadında...