05 / 07 / 2024

bölünmüş yolu olan şehirler

bölünmüş yolu olan şehirler

2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı iller TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan tapulara verilen isimdir. Hisseli tapuların yönetimi ve satışı konusunda bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Bu nedenle, birçok kişi hisseli tapuların nasıl bölüneceğini merak etmektedir. İşte hisseli tapu hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Deniz GYO'dan 6.3 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Deniz GYO'nun Başakşehir Hoşdere'de bulunan projede toplam 5 milyon 180 bin 200 TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 1 nolu bağımsız bölüm 6 milyon 372 bin TL tutarında bedel ile satıldı.

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

bölünmüş yolu olan şehirler Haberi

bölünmüş yolu olan şehirler



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı illere ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a yöneltti.


Bayraktutan önergesinde "İktidar döneminizden bugüne kadar yani 01.01.2003 - 01.01.2017 tarihleri arasında Ülkemizde bölünmüş yol sayısının en çok yapıldığı il hangisidir? İktidar döneminizden bugüne kadar yani 01.01.2003 - 01.01.2017 tarihleri arasında Ülkemizde bölünmüş yol sayısının en az yapıldığı il hangisidir?" diye...