01 / 05 / 2024

boluya havaalanı yapılacakmı

boluya havaalanı yapılacakmı

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yapılması planlanan hava alanına yer bakmak için Bolu’ya geldiler...

Antalya'da havaalanı yapılması talebi TBMM'de!

Antalya'nın batısındaki ilçelere yakın bir mevkiye havaalanı yapılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep'te planlanan yeni bir havaalanı mecliste!

Gaziantep Havaalanına kış aylarında uçak inememesine ve aynı bölgeye yeni bir havaalanı yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Türkiye dünyanın en büyük havaalanı yapıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 13. Taze İncir Festivali'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Zeybekci, ''Dünyanın en büyük havaalanını yapmak üzere Türkiye harekete geçti'' dedi.

Ordu Ünye'deki havaalanı arazisi Ordu Üniversitesi'ne devredildi!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Ordu Ünye'de havaalanı yapılması için ayrılan ve 1989 yılında temeli atılan ve 1991 yılında ilk uçağın indiği arazi Ordu Üniversitesine kampüs alanı olacak.

Konya’ya sivil havaalanı yapılmalı!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Arslan, daha öncede gündeme gelen ancak bir karşılık bulamayan sivil havaalanı konusunda Konya’nın sivil havaalanını hak ettiğini söyledi.

Niğde'ye havaalanı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İline havaalanı yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Antalya Kaş'a yapılacak havalimanı meclis gündeminde!

Kaş ilçesine havaalanı yapılacağı iddiası meclise taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti.

Sultangazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Sultangazi'nin merkez olacağını belirten Belediye Başkanı Altunay, "Kanal İstanbul, 3. Köprü ve havaalanı yapılıyor. Hepsi ilçemize 10-15 km mesafede. Otel yoktu, şu an müracaat var" dedi.

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı!

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.

Karaman'a havaalanı geliyor!

Karaman tarihinin en önemli projelerinden biri olan Havaalanı Projesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 2016 yatırım programına alındı. Çalışkan, " İnşallah bu yıl içerisinde havaalanı yapım çalışmalarına başlanacaktır" dedi.

1946 yılında Surp Agop'ta bir otel yapılacak!

Belediye tarafından istimlak edilerek satışa sunulan Surp Agop sahasında 1946 yılında bir otel yapılacakmış. Eski mezarlık sahasında bir kişinin satın aldığı arsada inşa edilecek otelin inşası aynı yılın yaz aylarında başlayacakmış.

Hindistan'da güneş enerjisiyle çalışacak havaalanı yapılacak!

Hindistan tamamen güneş enerjisiyle çalışan ilk havaalanını hayata geçireceğini duyurdu. Cochin Uluslararası Havaalanı'nın enerji sistemi, 46 binden fazla güneş paneliyle yenilenecek.

boluya havaalanı yapılacakmı Haberi

boluya havaalanı yapılacakmı


Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım ile Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, yapılması planlanan havaalanına yer bakmak için Bolu’ya geldiler.


Bolu’yu turizm, ulaşım ve ekonomik anlamda ileriye götürmek için yıllardır beklenen havaalanı için son noktaya gelindi. THK Genel Başkanı Osman Yıldırım, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban ile bu hizmetin gelmesinde en büyük rollerden birini üstlenen Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu’ya gelerek, havaalanı ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Meslek Yüksek Okulu için Vali İbrahim Özçimen’i ziyaret ettiler. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu’ya bir havaalanı kazandırmak için yer bakmaya ve incelemeye gelen heyeti makamında ağırladı. Ziyarete Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katılırken, ziyarette ilk olarak Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin,...