29 / 04 / 2024

bolvadin belediyesi şubat ayı toplantısı

bolvadin belediyesi şubat ayı toplantısı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilçe adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın Başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda madde karara bağlandı.

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Hasan Akgün: Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 20'si bile iyileştirilmedi!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplanıtısında depreme yönelik önlemler konuşuldu. 

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

‘Cemevleri’ Bergama Belediye Meclisi gündeminde!

Bergama Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda Cemevleri gündem oldu. Cemevleri hakkında oylama yapıldı ve oy birliği ile Cemevleri’ne ibadethane statüsü verildi.

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

‘Kentsel dönüşüm’ Adapazarı Belediye Meclisi gündeminde!

Adapazarı Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı’nda kentsel dönüşüm gündem oldu. Toplantı sonrasında Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu; “Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz.” dedi.

Onikişubat Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Onikişubat Belediyesi'ne ait olan Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 998 bin 588,65 TL bedel ile satışa çıkarıldı.  İhale 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleşecek. 

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

bolvadin belediyesi şubat ayı toplantısı Haberi

bolvadin belediyesi şubat ayı toplantısı


Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın Başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda gündem ve gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda görüşülen konular ise şunlar oklu: "İlçenin Korukın mevkiinde bulunan ve mülkiyeti hazine adına kayıtlı 10 bin 63 metrekare alanda plan değişikliğinin. 5393 sayılı Belediye Kanununun 24 maddesine istinaden imar komisyonuna sevk edildi. İlçenin Kalın Toprak mevkideki arazinin kullanım amacının değiştirilmesine yönelik mevzi imar planının 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesi ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/c ve 24. maddelerine imar komisyon raporu görüşüldü.


Yenigün...