13 / 05 / 2024

Bolvadinde cadde çalışmaları

Bolvadinde cadde çalışmaları

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan caddelerde hız kesici yapımı başlatıldığı bildirildi.İlçede trafiğin sağlıklı olarak akışını sağlamak için çalışmalar yapılıyor.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Bitlis'de cadde sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehri olan Bitlis’te cadde sağlıklaştırması çalışmalarına başladı.

Mersin'deki Kentsel Tasarım çalışmalarında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme’ çalışmalarında sona gelinirken, esnaf ise cadde ve sokakları afişlerle donatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletiyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uygun havalarda asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi kısa sürede cadde ve sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor.

İskenderun'daki asfaltlama çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Erciş'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından caddelerde onarım çalışması başlatıldı. Uzun süredir devam eden alt yapı çalışmalarından ötürü ilçe halkı için çileye dönüşen cadde ve sokaklar, Erciş Belediyesi tarafından onarılmaya devam ediliyor.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Şanlıurfa Akçakale'de prestij cadde çalışmaları başladı!

Tüm ilçelere prestij caddesi kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, rotasını Akçakale'ye çevirdi. Akçakale için araçlarını ve personelini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, altyapıdaki revizyonun ardından üstyapıda çalışmalarına start verdi.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Konya Hüyük’teki prestij cadde çalışmaları tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı prestij cadde tanzimi çalışmalarını sürdürürken Hüyük’te 3 caddede yaptığı çalışmaları tamamladı.

Bolvadinde cadde çalışmaları Haberi

Bolvadinde cadde çalışmaları

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç duyulan caddelerde hız kesici yapımı başlatıldığı bildirildi. İlçede trafiğin sağlıklı olarak akışını sağlamak, kazaları önlemek ve kontrollü araç kullanımını sağlamak amacıyla işlek caddelerde ve okulların yoğunluklu olduğu bölgelerde kasisler yapıldığı...