13 / 05 / 2024

Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz

Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz

HSB Özdeniz İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özman tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneybatı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Bora Karabulut tarafından kuruldu.

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aya Atölye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Bora Şalcı tarafından kuruldu.

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gusto Anatolico Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te İpek Sunay ve Mustafa Bora Başol ortaklığında kuruldu.

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsmail Hakkı Ayhan tarafından kuruldu.

İristek Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İristek Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Orhan Bora İri tarafından kuruldu.

Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz Haberi

Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz

HSB Özdeniz İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bora Özdeniz ve Şafak Özdeniz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu. 


HSB Özdeniz İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...