06 / 05 / 2024

Bora Tunalı

Bora Tunalı

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Bora Tunalı, Onur Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Tarlabaşı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsmail Hakkı Ayhan tarafından kuruldu.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bora tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gayrettepe Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bora Erkan ve Yalçın İşgüdengil ortaklığında kuruldu.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  25 bin TL sermaye bedeli ile  Bora Akşar ve  Önder Umut tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Bora Tunalı Haberi

Bora Tunalı

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Bora Tunalı, Onur Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a  Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, çay, kahve ve oyun salonları kurmak, işletmek, işletmeye vermek, her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak, Her türlü mimarlık ve müteahhitlik hizmetleri, proje, danışmanlık, park bahçe düzenlemeleri,  iş hanları, yollar, şehir ve imar planları  uygulamaları, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt...